im not an example for people how to live their lives

if you need an example for how to live, then you shouldn't been born

True dat

28 april

hej hopppp! vad tiden gar fort, sager jag i alla inlagg typ men det ar helt sjukt va tiden gar fort. Kanns som att det var igar som jag och jessie satt och raknade antalet dagar och kom fram till att det var 100 dagar kvar, sen var det 8 veckor och nu ar det fan mindre an fyra kvar tills pappa kommer hit och vi aker pa semester en vecka och sen bar det av hem till sweeedeeeen. Langtar otroligt mycket efter min familj och mina kompisar, men det blir massa skoj i sommar har jag hort, efter jobb och sant.. hehehehe!

Har trakigt..

Ledsen nar jag lamnar alla mina kompisar har :'(


Blir genast pa battre humor nar farsgubben kommer hit och vi
aker pa semester pa hemlig ort.....


Legit happy nar jag sen aker hem, whoooop


Tattoooo

Yay! Idag gjorde jag min forsta tatuering, va svinnervos men de gick bra :)





23 april

Godmorgon! Har sitter jag, har nyss duschat o ska gora mig klar for skolan. Har tre lektioner idag, sen tennismatch, forsta for playoffs, och sen bar det av till Orange Beach, trevligt trevligt.
Trott pa skolan men det ar bara typ 3-4 veckor kvar nu sa ag overlever.
 
Hade det trevligt pa min fodelsedag, gick ut och at med nagra kompisar och sa, det va skoj, fick lite fina saker som kan komma till anvandning sa det var bra :) Borjadeaven med att rensa ur min garderob haromdagen sa jag ska slippa gora allt i sista sekund. Fick ihop tva st sopsackar fulla med klader som ska slangas, eller inte slangas men ges bort, skont att bli av med det man inte anvander langre. Jo idag ar et ju en manad till pappa kommer hit ocksa, tiden gar fort nar man har roligt.


arton arton arton

Da var jag vuxen, hehehe. Dags att ta tag i livet!
Hors for nu blir det ivag med tjejerna.
Puss

Hahahaha cp telefon

Haha sitter har och pratar med basta AnnaJ nar vi kommer in pa samtalsamnet telefoner.
Jag berattar for Anna att min telefon har gatt sonder och att jag maste fixa en ny.
Jag och Anna hade lika telefon i 2an sa jag fragar Anna om hon har kvar sin.
Anna sager nej, Anna forstorde sin genom att stanga en bildorr pa den.
Det tycker jag ar extremt roligt, for jag gjorde exakt samma sak mot min.
HAHAHAHA
va ruuligt


There's so many ways to love you

En till vecka har rullat forbi, fort har det gatt. Vanta lite nu, ar det verkligen bara 6 veckor tills jag satter mina fotter i Sverige? Yessir, sure is! Har inte gjort sa mycket hela veckan, hade tennis i onsdags och kom till finalen, dar forlorade jag sa jag gick inte vidare till Individuella State, men det gor inget. Pa fredag har vi Team State sa jag hoppas hela tennislaget vinner State, de vore ju som en gudagava va, hehe. Mina fina vanner har hade en overraskning for mig nu nar jag fyller 18 som skulle ha skett i fredags, de hade pratat med min kara mor har i Sverige och de hade tankt overraska mig med att hon skulle komma hit och va med mig pa min 18 ars dag, men sa vart de vulkanutbrott pa Island sa det blev inget av det sa dom berattade det, sjalvklart blir man ledsen i ogat.. Men det ar ingen som kan gora nat at det, sa istallet tog Jessica och Brittany med mig pa en Roadtrip till Alabama fredag-lordag. Vi kollade Alabama Springgame, och busade pa.

Idag ar min sista dag som minderarig for imorgon blir man 18, kanns ju ratt bra. Vet inte riktigt vad jag ska hitta pa imorgon faktiskt, forhoppningsvis behover jag inte ga till skolan sa jag kan fa liten sovmorgon hehe :)

Nu ska jag ivag och spela lite tennis tankte jag.
Puss

tennisblogg..

Ja det har har ju blivit lite mer av en tennisblogg an en utbytesstudent blogg men mitt liv bestar just nu av tennis i stort sett. Nej, dar overdrev jag men har mycket tennis sa det blir val mest det att skriva om typ.

Den har helgen va javligt slapp och chill, skont! Hangde med jennie, brittany och jessie storre delen av helgen, hade tennismatch lordags morgon dar NWR dominerade med 6 vinster mot 1, BAM. Vi akte ivag och kollade lite affarer och sant sen akte vi till Brittany och lag ute pa hennes gard en liten stund, sen akte vi pa Ruby Tuesdays.
Sondag akte vi till Riverhills och kollade pa Protennis turneringen, varmt som fan var det sa efter ett tag akte vi igen. Jag akte och spelade lite tennis med Jennie och Mark sen hem och sova.

Just nu vill jag ha helg. Imorgon har vi tennismatch och onsdag ar Individual State Championship, maste vinna for att ta mig vidare till Individuella State, svinnervos men taggad.

Puss

WHOOP WHOOP

Igar blev Northwest Rankin Tennisteam distriksmastare, whoop whoop!
Nu satsar vi pa State ocksa, da blir jag nojd.

Vet inte om jag berattade om det men hann med en bilolycka forra veckan, jattetrevligt.
Min forsta krock faktiskt, som tur va blev ingen skadad fast de va nara ogat.
Imorgon har vi match tidigt sa nublir det sova. Natti :)


BOOM

Slut pa langhelg for imorgon maste man ga till skolan och arbejta igen, jobbigt. Hade en trevlig helg, hann me att ga pa bio, overnattning hos lilla brittany, igar sa hangde vi med michael, danny och connor. Brittany lag och pratade i telefon in pa sma timmarna medan jag att och filosoferade om livet med hennes bror fram till 04.30! Kl 8 klev vi upp for att ga till kyrkan pa nan skon paskmassa eller nat sant, halvsov i nan lacker stol, blev vackt. Akte till Sue's, at pasklunch, akte hem och tog en "15 minuters" nap, spelade tennis med Jennie i tva timmar, brande ansiktet for idag vare 30 grader varmt, akte hem, at bra middag, traffade brittis igen en svang, forsokte trosta lite for hennes pojkvan aker till Cuba i tre manader, och nu sitter man har. Ska skriva en bra dikt om en klasskompis, ser man fram emot..

Ja nasta vecka bjuder val inte pa sa dar jatte mycket kanske, fin vader ska vi fa for hela slanten sa mig hittar ni inte vid nagon dator innan solnedgang. Tva tennismatcher ska hinnas med ocksa, en distriktsfinal som maste vinnas och en forberedelse match for Play-offs. Uppdaterar om det senare :)

The bullshit they talkin doesnt come to my knee
Im like a linebacker, dont run it by me.


Puss och godnatt


I cant find my way home anymore

Ikvall va jag och sag The Last Song med Jessica och Brittany. Fan vad sorglig den var, men bra. Satt och grinade som ett litet barn, men det var det vart! Fick mig att sakna min familj lite, men vi ses snart :)
Tar vara pa mina sista veckor har nu, kanns helt underbart att sommaren borjar komma. Idag hade jag, Brittany och Jessie en massa skoj for oss. Det var 28 grader ute och solen sken och satan vad varmt det blev nar vi satt ute.

Onskar att man hade en bat ocksa for en massa folk var ute och seglade och grejer, sa man blev lite frestad att aka ut. Zach har ju bat som vi var ute pa en hel del i Augusti/September, men han ar inte hemma just nu sa vi kunde inte dra ut.

Ni far en liten trailer pa The Last Song och en bra lat som ar med i den ocksa :)
Puss o kram


"Sometimes you have to be apart from people you love, but that doesnt mean you love them any less.
Sometimes, it even makes you love them more. "





RSS 2.0