Cause tennis is serious fun

Vilken bra vecka jag hade forra vekcna, vi hade 6 tennismatcher och hela lordagen hade vi borta match i Meridian och spelade tre olika team. Jag vann alla mina matcher och hela teamet vann alla ocksa sa vi gjorde svinbra ifran oss.

Imorse kom Coach White in i mitt rum med tidningen och sa stod det om att jag hade gjort Top Performances, da blev jag glad o smickrad :)

"Northwest Rankins Linnea Astrom won all girls No.1 singles without dropping any games in 7-0 victory over Raleigh, Tupelo and West Jones"

Pusss

Nu kor vi!

Sa, nu har jag samlat mina tankar lite och tankte sluta vara deppig o fixa ihop ett litet blogginlagg.
Kanns fortfarande tungt att  vara "hemma", men det ar som sagt bara 8 veckor kvar sen ar aker jag
hem igen sa det blir till att gora det basta av allt. Borjade bra med att jag vann min tennismatch idag, 6-0 6-0 :)

Hur som helst. Floridaresan var helt underbar och jag hade sa himla mycket kul med mina favvisar. Vi solade, badade, umgicks, at och bara njot av varandras sallskap. Att man kan sakna nagra sa mycket va. :) Vi shoppade och akte in till Miami och kollade och ja, massa kul. Dansa pa restaurang hann vi med ocksa, hahaha.

Hotell
















shoppping











Alla bilder jag hade att visa. De flesta bilderna skulle jag tippa ligger pa rebeccas kamera sa hon far skicka lite till mig som jag kan lagga upp :)

Puss och kram.
REEEEEEEEEEEED ROBIN

Hemma igen

Nu ar jag hemma ifran Florida igen med varldens basta sallskap. Ville inte aka hem igen, ar deppig att jag ar tillbaka. Ville stanna dar med elin och rebecca fram tills det ar dags att aka hem pa riktigt.
2 manader kvar sen har vi hela sommaren tillsammans mina basta! Alskar er.


Its gettin late but I dont mind

Da var det dags for att dra ut och flyga igen. Denna gang med riktning soderut och Florida, spannande!
Sjukt taggad! Kommer formodligen ha glomt att ta med nat meeeen det ar okej.
Langtar sa otroligt mycket efter Elin och Rebecca och sa idag sa ses vi, kan knappt forsta det! :)

Hoppas alla far en grym vecka!
Puss o kram


vader, tennis och annan skit!

Jaha, da var det eeeeen dag kvar och sen blir det springbreak, fyfan vad skont det ska bli, och efterlangtat!
Och just det, skulle egentligen borja med att det var 28 grader varmt ute idag ;) meeeen nar det ar sa fuktigt som det ar kanns det typ som 40 sa det var ju mindre soft.
I mandags hade vi tennismatch och spelade mot Warren Central och Vicksburg. Jag spelade forsta matchen dubbel med Kelcey och vann 6-4 6-4, andra matchen spelade jag med Haley och vi vann ocksa 6-2 6-0 sa det var bra. Varat lag forlorade inte en enda match.

Idag spelade vi St. Andrews i hettan. Jag spelade singel och motte en tjej som var mycket bra. I tva och en halv timme kampade vi innan jag forlorade, tyvarr. 4-6 6-7 (10-12). Men det gor ingen, var javligt nojd med min insats sa det kandes helt okej anda! Efterat kom det fram nagra fran ett College som ligger typ en timme soder om dar jag bor, och dom forsoker fa dit lite spelare och sa att dom kanske ar intresserade av mig, kanske for ett halvt betalt scholarship, det var skoj att hora! Far se vad som hander med det.

Mina ben ar helt slut och jag haller pa att somna pa datan sa jag ska ta och ta en dusch och sen lagga mig och sova. Imorgon har vi en till tennismatch mot St. Joseph saaaaaa mer resultat imorgon ;)


Pusssss

Heartbreak warfare

Har haft en bra helg, har varit fint vader och allting. Igar var jag och Jessica och sag Alice In Wonderland och i fredags var vi pa en liten fest hos en kompis, efter det hyrde vi Stepfather som va ratt bra faktiskt.

Skypade med min far idag och han fanga nan skon snapshot som avspeglar hans otroliga personlighet ;)
Tyvarr sa funkar det inte att lagga upp den aven fast jag garna ville.. Jaja!

Bjuder pa en skon sondagslat som gor mig glad. En vecka, vanner, en vecka kvar!



Puss pa livet!

19

Tiden gar fort nar man har roligt, sa att saga. Grattis min alskade, alskade van pa 19 arsdagen. Kott fifan!
Love you.


there comes a time, when we hear a certain call



Far mig pa skitbra humor!!

thats where im gonna wait

Fan vad lange sen det var jag uppdaterade bloggen kanns det som. Har tankt pa det flera ganger men det blir ju som sa jobbigt ibland nar jag inte har nat vettigt att skriva. Har iaf haft en bra vecka forra veckan och den har med. I fredags hade vi var forsta tennismatch mot Ocean Springs, forsta matchen var forlust, andra matchen vinst, sa det kandes ju bra. Totalt vann hela tennislaget 6 av 8 matcher vilket var mycket bra eftersom Ocean Springs vann state de senaste aren i rad. Jag har iaf blivit flyttat fran dubbel med Brittany till Girls nr 1 singel och Girls nr 1 dubble med Kelcey och ibland Haley, sa jag ar nojd. Pa torsdag spelar vi Terry, uppdaterar med resultat da ;)

Annars sa var helgen ratt bra. Det bjods pa fin vader sa det var great, sol och 20 grader, helt underbart, var ute och spelade i typ 3 timmar, sen bar det ivag till Renessance med Jessie, kollade lite affarer och sant skojigt, pa kvallen gick vi pa bio och sag The Crazies som var laskig men jaja. Pa sondagen akte jag hem till Jennie pa morgonen och vi hade stor lunch och sen akte vi och spelade lite tennis ett tag samt hade lektion med Mark som gav mig lite bra tips infor mitt singelspelande. Sen blev ju vadret skitbra och saklart var det typ 5 grader ute igar och sporegn, samma sak idag = ingen traning. Imorgon maste vi dock ut och spela oavsett vader. Jaja, det blir kul.

12 dagar kvar till Florida och jag har spratt i benen for jag vill att tiden ska ga fooort, vilket jag vet att den kommer gora, den veckan tycker jag ska ga forbi saaaaaaaaaaaaaaaakta, sa jag far spendera mycket tid med mina basta innan dom aker tillbaks till Sverige. Sen har vi 2 manader kvar och sen blir det hemgang, och sa ska jag hinna fylla myndig ocksa, toppen!

Puss o kram

RSS 2.0