GOTT NYTT AR!

Hoppas alla far en grym start pa 2010!!

PUSS

Nast sista december

Helt sjukt vad det har aret har gatt fort, tycker ni inte? Jag tycker tiden fram tills att jag akte till USA har gatt fort som bara den och det kanns verkligen inte som jag har varit har i snart 6 manader. Det har iallafall varit bade ett bra och ett mindre bra ar. Men till 98% bra! Kanner mig sa javla lyckligt lottad som far vara har samtidigt som jag ibland bara vill aka hem. Hoppas iallafall att alla far en skitbra nyarsafton.

Igar var jag och Brittany och sag AVATAR. Den var bra tyckte jag, miljon i filmen ar helt amazing, den var lang, typ 3 timmar men det var det vart. Haha, 30 kr for att ga och se den tyckte jag var bra ;) Julen var bra ocksa, fick mig en ny telefon som jag sitter och pillar pa, i like!

Puss

Nast sista december

Helt sjukt vad det har aret har gatt fort, tycker ni inte? Jag tycker tiden fram tills att jag akte till USA har gatt fort som bara den och det kanns verkligen inte som jag har varit har i snart 6 manader. Det har iallafall varit bade ett bra och ett mindre bra ar. Men till 98% bra! Kanner mig sa javla lyckligt lottad som far vara har samtidigt som jag ibland bara vill aka hem. Hoppas iallafall att alla far en skitbra nyarsafton.

Igar var jag och Brittany och sag AVATAR. Den var bra tyckte jag, miljon i filmen ar helt amazing, den var lang, typ 3 timmar men det var det vart. Haha, 30 kr for att ga och se den tyckte jag var bra ;) Julen var bra ocksa, fick mig en ny telefon som jag sitter och pillar pa, i like!

Puss

tre



Mars? I love you my girls.

i'll never let you sweep me off my feet

Godafton. Här sitter jag och slappar. Måste skriva me en hand eftrsom jag väntar på en ny laddare till min laptop eftersom min har gått sönder. Har precis kommit hem från Brittany, vi har kollat film. Hittade en hemsida där de hänger ut sexoffenders här i usa. Känns grymt stabilt att de bor fyra grappar som bliviy dömd för det inom 500 m räckhåll. Assoft...

Får kramp nu.
Puss



dansa, nån?

I can transform ya

GOD JUL!

Hoppas alla far en jattejattemysigt dag med sina familjer, jag tanker pa er.

Jag sitter har nyvaken, ska saga god jul till pappa och sen till mamma och Linus. Kan fortfarande inte fatta att det ar jul idag eftersom det ar bart pa marken och typ 17 grader, men det ar okej.

Pusspuss

Dan fore dopparedan

Godmorgon!
Idag ar det KAOS har, och jag som inte hittat den sista julklappen till Jessica an maste ut och trangas i koer och sant, skit ocksa. Men jag har mig sjalv att skylla. Hur som helst, igar gick jag runt i t-shirt sadar dagen fore julafton, helt okej, helt okej. Kanns ju lite halv B iallafall att fira jul UTAN sno, fattar nan hur mycket julkansla jag har? Typ 0%. Inte okej men hoppas alla hemma har mer iaf!

Igar hande den varsta grejen under min tid har tror jag. Jag och Brittany hade varit i Winner Circet och kollat pa julgrejer och sant, och sa ska vi kora ut fran parkeringen. MITT I FRAN INGENJAVLASTANS dyker en liten unge upp och springer ratt ut i vagen framfor bilen, Brittany tvarnitar pa en gang och hela varlden typ stannar upp, kunde inte fa luft. Tank er tanken som gar igenom huvudet, "Korde vi nyss pa ett barn? Har vi dodat nagan?". Allting stannar som sagt upp och det kanns som att bilen liksom fortsatter rulla i typ en minut. Folk borjar springa emot bilen och barnet och jag och Brittany skyndar oss ut. Forstar ni hur chockade vi bada var? Och vad fan gjorde mamman som hade tagit med sina 394753475 barn till parken men hade NOLL kontroll. Dont take your fucking kids to the park if you have NO control over them, sa tankte jag. Det gick iallafall bra, bilen stannade sa fort sa barnet bara puttades till lite av bilen och ramlade i marken, fick ett litet blamarke men ingenting varre med det som tur var. Brittany grat jattemycket och jag var skitchockad och sa skulle jag forsoka trosta henne. Men det gick bra och vi akte darifran efter ett litet tag.

ville bara dela med mig av min traumatiska tisdagkvall ;)
Forestan, om nagan har lust att gora en header till mig, hit me up!

Puss


21 december

Har haft en mycket trevlig helg, i fredags slappade jag mest bara hemma, slutade skolan halv 10 sa da akte jag hem och sov ratt lange. Sen kom Brittany och hamtade upp mig och vi hamtade Jessi och akte runt och skrev pa folks bilar (ganska stor grej har i usa). Man har alltsa pennor som man skriver och ritar med, sa kan man ta bort det med vatten sen, men alla gor det, och vi var pa bushumor, det var roligt iaf nar man fick massa samtal fran folk som trodde det var vi, haha ;) kanske for att vi skrev Sweden and Germany pa alla bilar. Hahaha!

Pa lordagen vaknade jag ganska tidigt men jag stadade runt lite i rummet och sant, akte och handlade med coach white och sen kom Brittany och Jessi och hamtade mig och vi akte till Jackson och tittade pa cheerleading competition, typ state championship. Alla rutiner var typ samma som forra gangen sa det var ratt trist sa vi akte darifran och at thailandsk mat. Sen skulle vi aka ivag pa ett EF-party men allt blev bara bajs och vi hamnade pa nat annat party haha och det var sa roligt. Iallafall sa akte vi ivag till Carthage och umgicks med nagra kompisar dar och senare pa natten akte vi hem igen.

Vi akte till Brittanys hus och vi satt och garvade i typ en timme, svinhogt och jag hade sa javla ont i magen efterat, iallafall sa somnade vi alla tre dar och vaknade upp kl halv 2 igar, haha :) Vi gjorde inte sa mycket under hela dagen, pa kvallen hyrde vi film och tittade pa hos jessi, vi spelade lite Wii Mario hemma hos mig och sen sa drog dom hem och jag kollade pa tre American Pie filmer, sen somnade jag som ett litet barn.

Vaknade upp for ett tag sedan och ska ivag till Tracie snart. Vi ska gora lite Christmas shopping och wrap the presents, trevligt.

Adjo

Faxing Berlin

Back in the US, tyvarr. Skojade men hade inte haft nagot emot att stanna i varma mexico ett par dagar till. Det var en skitbra och trevlig resa med mamma och jag hade INGEN lust att aka hem igar men resan gick bra och jag vet att mamma kom hem sakert ocksa sa det kanns bra. Vi har solat och badat varje dag forutom en dag da vi gjorde nagot annat men det har jag och mamma bestamt att vi ska utesluta, haha, right? ;) Vi har haft fint vader, mycket varmt och skont och vi bodde pa ett jattebra stalle.

Idag hade jag skola mellan 8 och halv 10 bara, sen akte jag, jessie och carley och julshoppade lite presenter och sant, fast jag hittade bara en, har typ 4 kvar att kopa men det ska jag och Tracie ivag och fixa pa mandag :)
Imorgon har jag 2 lektioner och sen har jag jullov, gud sa skont det ska bli. Hela den har hosten har ju bara sprungit ivag tycker jag, jag har redan gjort halva mitt utbytesar och det har gatt fort. Det ar helt okej har, men jag skulle aldrig kunna bo just har, ser inte mig sjalv stanna har. Det ar en bra upplevelse och aventyr, men jag langtar efter att fa komma hem. Har lart mig uppskatta saker hemma mer. Saknar det!

Alla har tycker att det ar skitkonstigt att vi firar jul den 24 december, har firar man ju den 25 haha. Har absolut INGEN julkansla alls eftersom det inte ar nagon sno eller nagonting men massa belysningar har folk fatt upp, ser forjavligt ut men jaja :) haha det ar lite roligt.

Nu ska jag lyssna pa den har braiga laten och fortsatta lite med min tvatt.
Puss och kram




we are the people that rule the world

Godmorgon. Guess what day today is? 9 december och ikvall far jag traffa mami, haha. Behovde inte ga till skolan imorse sa jag tog sovmorgon och nu har jag packat det sista i vaskan. Hoppas verkligen att flyget och allt flyter pa bra for jag har ingen lust att bli stuck pa nan flygplats ensam, haha!

hur som helst, ha en bra vecka, de ska jag. Ska ta massa bilder och grejer som jag kan visa sen.
Pusspuss
alskar elin och rebecca.

Mexico baby

Godmorgon, forlat for dalig uppdatering sista veckan men min laptop sladd gick sonder sa jag har haft lite anslutningsproblem sa att saga men det kommer en ny sladd nasta vecka sa det blir nog bra. Hade en valdigt trevlig helg, pa fredagen var jag bara svintrott sa jag var hemma och tittade pa film hela kvallen, runt 12 tiden sa gick jag upp och skulle hamta nagot i koket och sa tittar jag ut genom fonstret och det snoar, fattar ni vilken stor handelse det ar har? Det snoar typ en gang vart tionde ar sa alla var helt till sig och var ute och kastade sno och gjorde snoanglar, haha sa sott.

Pa lordagen tog jag liten sovmorgon och sen pratade jag med mamma. Sen akkte jag och jessie till northpark och shoppade lite fram till 6 tiden, sen at vi pa mexikansk restaurang och sen akte vi och sag New Moon som va valdigt bra. Har inte kunnat sova sa bra inatt for mamma och jag traffas i Florida imorgon och sen flyger vi tillsammans till Mexico, ska bli sa javla roligt! En veckas varme sa har mitt i vintern tackar man ju itne nej till, och inte lilla mammsen heller.

Pusspuss
saknar er


for your entertainment

Godmorgon.
Har sitter jag med massa extratid att blogga, fantastiskt, haha! Jag har fatt nat ryck och har borjat ga och lagga mig kl 10 varje kvall, jag ar jattetrott da, nar hande detta? Jag som alltid lagger mig skit sent och knappt kommer upp pa morgonen har numera inga problem att kliva upp. Kl ar 7, jag har duschat, sminkat mig, atit frukost och nu sitter jag och lyssnar pa AMTV, de har bra musik pa morgonen, far mig bra pa humor.

Igar kom det ocksa lite postrar till den tyska killen som kommer hit efter jul, jag och coach white holl pa skitlange for att satta upp den dar American Pie och Lost grejen, blev ju fantastiskt, haha. Jag och Brittany ska satta oss och gora skyltar som de star valkommen Tobias pa, sanna som jag fick ocksa, och sa ska vi tacka en vagg med det. haha!

Annars sa sa de nyheterna att det skulle snoa pa fredag, ar det inte fantastiskt? Da ska jag ta kort, de sa att det bara haller en dag eller tva men man far vara ledig fran skolan har om det snoar for att det ar farligt att kora bil da dom inte har vinterdack ;) Man kna ju alltid hoppas, haha.

Pusspuss.
Hors sen

onsdaag

dagen i skolan gick fort, åkte hem till brittany och satte upp deras julgran och dekorerade den, blev så fint så. Sen åkte vi till chads och satt där ett tag, sen åkte jag hem, och nu sitter jag här, haha :)
Nu sitter jag här. Tänker att tiden går så fort, har varit här halva mitt år snart, shit. Saknar er där hemma varje dag. Hela min familj och alla mina kompisar :)

puss

blablabla

säsongs final för The hills och The city ikväll, självklart sitter man bänkad. Trött idag, vaknade 4, kunde inte sova, seg dag i skolan. Men hann prata med mamma, bra det.

Puss


RSS 2.0