090928

Jag ar helt slut, klev upp halv 7 imorse och har inte vilat nagonting pa hela dagen, tror jag kommer somna sittandes har. Kande bara att jag behovde ge en liten uppdatering att jag fortfarande ar vid liv. Har varit ivag till Okatoma och paddlat kanot i helgen och bott pa Brittanys pappas hotell vilket var en upplevelse i sig. Pa kvallen/natten begav vi oss ut for att gora det man tydligen gor mot varandra har, plasta in varandras bilar och forking, vilket ar att satta plast gafflar over hela nagons gard, det var skitroligt iaf.
Jag ska lagga in lite bilder nar jag fatt de mav brittany for vi anvande hennes vattentata kamera. \

Igar spelade jag min forsta tennismatch pa typ 2 ar, vann med 6-2 6-4 sa jag var ratt nojd. Har en viktig match pa torsdag och skulle egentligen vara med i en tavling i helgen men det var endast jag anmald i 18 arsklassen sa jag anmalde mig till nasta istallet, plus att vi ska till vicksburg pa fredag for footballgame, awesome.

Godnattis

USTA

Idag blev jag medlem i USTA = United States Tennis Association. Kommer ha mojligheten att tavla litegrann innan tennissasongen borjar och formodligen ska jag spela dubbel med brittany sa det blir skojigt. Coach White checkade ut mig en timme innan skola slutade idag, sa skont att hon ar larare, hon bara kom forbi och fragade om jag ville ga hem, javisst sa jag, och sa akte vi hem. Det var trevligt, en trevlig dag.
Imorgon ar det Pep Rally och temat ar Tacky Christmas, nagon som har tips pa hur man klar sig da?

Haha just det, pa min application for USTA skrev de att mitt fornamn vad Anna, efternamn Linnea och landet jag kommer fran hette tydligen Astrom. Javisst, da har man lart sig nat nytt idag ocksa. Dumb dumb freakin americans, haha!

Powernap

090923

Haha idag hande en helt sjuk grej, aven fast det ar 5 timmar sedan jag slutade skolan sa har jag fortfarande inte kommit over den har grejen. Jag sitter pa min lektion, ceramics, vi leker med lera typ. Och sa ar det en kille i den klassen som jag pratat litegrann med under lektionstid bara typ 4 ganger! Haha sa helt plotsligt dykter han upp bakom mig och fragar efter mitt nr, sa jag latsades i stort sett som att jag inte horde hans fraga, 2 ganger till fragar han. Efter ett tag kommer han tillbaka och fragar om jag vill ga pa en date med honom, och sen fragar han om jag tycker om honom. Kan nagon beratta for mig vad man gor i en sadan situation? Hahaha, jag holl pa att skratta ihjal mig men forsokte halla god min.. Langtar inte till nasta B-day!

Maste skriva en uppsats i engelska nu, usch..
Puss

090922

Gud vad jag lar mig mycket av mig sjalv genom att vara har. Mitt humor vaxlar fran dag till dag, ena veckan ar allt skitbra och pa topp, har the time of my life, och andra stunden sa ar jag nere och ledsen, vill helst av allt aka hem. Jag visste att det skulle vara sa nar jag akte hit, jag visste att jag skulle ha mina stunder da jag allra mest bara vill lamna allt har och aka med till Sverige. Men jag angrar INTE att jag akte hit, tvartom. Jag har varit har i tva manader nu och jag har formodligen lart mig mer saker under den tiden an vad jag gjort i hela mitt liv, inte minst om allt runtomkring mig utan om mig sjalv, svinviktigt.

Ibland sa marker jag att jag faktiskt inte langre ar hemma, jag ar laaaangt borta fran den trygghet och den vardag jag ar van vid. Jag ar 4589649568 mil bort ifran min mamma, min pappa, min bror, alla mina kompisar, fran mitt rum och hus och allt som jag ar van vid. Jag har ingenting nara mig langre utan jag har valt att gora det har sjalv och jag ar sa javla stolt over mig sjalv som gor det. Jag vet att det ar skitmanga som sager att ja det har ska jag gora men i sjalva verket sa gor de inte det, men jag har gjort det. Jag ar inte fardig an, jag har 8 manader kvar och det ska JAG gora till de basta manaderna i mitt liv.

Bara for att jag ar har betyder inte det att jag glomt det jag har hemma, jag tanker pa allting varje dag. Jag saknar allt jag har omkring mig hela tiden men jag vet att jag kommer komma hem igen och allting som star mig nara kommer att vara kvar, forhoppningsvis. Jag vet att mamma och pappa kommer va kvar, och jag vet att mina basta kompisar kommer att vara kvar. Ibland kanns det som att jag sviker alla nara mig men jag gor det for mig sjalv och det ar det som ar huvudsaken.

Vilket jobbigt inlagg det blev, kande bara for att skriva av mig lite.
Puss och kram!
Godnatt


090921

Yay, idag var det tennis tryouts och jag kom med i laget sa det var val dagens hojdpunkt. Spelade i typ 3 timmar med brittany och andrew vilken var trevligt! Skoldagen gick fort och det tackar jag for. Vet inte vad jag ska skriva, har haft en ratt bra dag, har varit skont vader och bara "25" grader, yummi!

Jag har nyss duschat och ska lagga mig snart, imorgon ar det A-day och jag HATAR a-days, so freakin boring!
Oh well, godnatt!

090920


Alabama footballgame


Letar efter min polare i rod troja, nan som har sett?


Fullsatt arena med 90.000 pers


yaaayyy


Framsidan arenan, hur fint som helst runtikring


Det ar lite bilder fran Alabama, tuscaloosa. mycket trevlig stad!


090919

Forlat for dalig uppdatering sista veckorna, ska ta tag i mig sjalv nu.
Har varit i Alabama sen igar efter skolan och jag lagger in bilder fran den trevliga lilla roadtripen nar jag kommer hem, ska ivag och grilla med nagra kompisar nu.

Puss

090919

Forlat for dalig uppdatering sista veckorna, ska ta tag i mig sjalv nu.
Har varit i Alabama sen igar efter skolan och jag lagger in bilder fran den trevliga lilla roadtripen nar jag kommer hem, ska ivag och grilla med nagra kompisar nu.

Puss

090915

C'est pour la petite bourgeoisie qui boit du champagne,
C'est pour tous les quotas Francais que j'parle plus anglais,
I'm not crazy, I'm just fond of you,
And all the piles of money that grow next to you.
C'est pour la petite bourgeoisie qui flâne à Hawaï
Qui s'paie régulièrement la coupe de champagne
I'm a crazy, i'm just fond of you,
And all the puzzle many never next to you


Jag är trött, jag och B har mixtrat med vårat projekt inför imorgon. Kanske åker till Alabama i helgen för fotboll, ska bli roligt! Hörs imorgon, godnatt.
Puss

 


På den tiden man var lite solbränd iallafall.. Tydligen inte längre


090914

Hello!
Imorse var jag saaa nara pa att forsova mig for jag var uppe och kollade VMA lange igar, men vaknade till liv och hann till skolan i tid, var en ratt seg dag men det gick fort, efterat hade vi traning en stund och sen akte jag hem och duschade och grejade lite pa rummet. Jessie och Mrs Fran kom och hamtade mig och vi akte och tog hal i oronen sa nu har jag 4 st, haha, kunde inte lata bli ;)

Brittany fyller ar idag ocksa sa vi var ute och at pa en restaurang, sen slappte hon av mig har hemma och nu ska jag plugga lite och sen lagga mig, har ont i huvudet och ar fortfarande skitseg. Positivt ar ju att veckorna gar ganska fort har sa det blir nog helg snart igen och i oktober kommer min kara bror hit sa det langtar jag till!

Nu ska jag ta en dusch!
Puss

090913

Im back!
Medicinen är snart slut och jag är så gott som frisk. Var till doktorn i onsdags och fick det meddelat att jag inte har svininfluensan utan något jag inte minns namnet på, haha. Medicinen jag fick gjorde mig sjukt trött, den dagen jag fick det la jag mig 16.30 och vaknade 09.00 nästa dag, pratade med pappa en timme ca sen la jag mig igen och sov till 15.30, la mig för kvällen kl 20.00 och sov till 06.30 dagen efter. Får inte ta den på skoldagsmorgonen för jag skulle somna i skolan.

Igår hyrde jag och jessie film, the haunting in connecticut, den var bra, sen åkte jag hem och la mig. Idag ska jag nog plugga lite och ikväll ska vi göra en "persuative commercial".
Hörs sen.

Puss

090910

Jag är sjuk men jag har inte svininfluensan vilket känns bra. Min medicin gör mig sömnig så blir inga inlägg förens på söndag förmodligen, om jag inte känner mig piggare.

Trevlig helg

090908

Vilken pissig dag jag har haft idag, är jätteförkyld, världens huvudvärk och mina öron gör svinont. Var iaf kvar på skolan hela dagen och som tur var så hade vi ingen träning idag så jag åkte direkt hem och sov en stund, är fortfarande inte bättre. Symptomen tyder på, ja ni vet vad, swineflu, men det är inte så farligt som det låter. Får se hur jag mår imorgon och är det inte bättre så får jag gå till doktorn.

Jag har försökt sysselsätta mig lite för min huvudvärk blir inte bättre äve nfast jag tagit alvedon och ipren, så jag köpte ett par nya springshorts/tennisshorts, och så köpte jag nya grepp och dämpare till mina tennisrackets, det blev jättebra så jag är nöjd med det :) Ganska roligt för i första ronden av US Open som pågår just nu så spelade en kille härifrån, staden där jag bor, mot Federer. Han har spelat tennis med Brittany och hennes bröder och min värdmamma har tränat honom när han var yngre så det var ju lite häftigt.

Klockan är kvart över 9 här nu och jag ska ta och lägga mig, mår inte alls bra. Hörs imorgon igen!
Puss


090907

Jag är ledig idag, och det är så himla skönt att slippa kliva upp halv 7, har dock litegrann att göra idag men just nu är det tennis på tv som jag kikar lite på och jag ska u faktiskt iväg o spela senare idag så det är ju trevligt. Borde kanske städa mitt rum lite men jag är för lat, haha nerå!

Låg och läste rätt länge igår kväll så jag är snart klar med L.A Candy, bättre!
Puss

090906

Mina bästa vänner. Tänker på er varje dag, spelar ingen roll om vi är 2000 mil ifrån varandra eller inte, ni är det bästa jag har, glöm inte det!




090905

Im boored!


football game


Kul under lektion


Nighttime


Äta är gott


En kyckling

 

And yours truly, moi
Puss på alla idag


090904

hej
kommer förmodligen bara skriva inlägg så här ibland, har inte riktigt tid annars. Idag har inte varit en sån bra dag, sov hos brittany igårkväll och vi åkte till skolan som vanligt, hon har känt sig lite halv dålig på sistonde, typ haft lite feber ibland och krasslig. Iallafall så under homeroom så kom hon in och såg ut som ett lik, så hon blev utcheckad och åkte hem, hennes mamma tog henne till en doktor och hon har fått svininfluensan. Hon ligger hemma nu och är typ isolerad på sitt rum, jag är lite halvskraj eftersom jag sov där igår och har suttit brevid henne idag och träffar henne i stort sett varje dag. Så det är tråkigt, hoppas jag inte blir sjuk och hoppas verkligen att hon blir bättre för hon mår extremt dåligt.

Åkte iaf på fotbollsmatchen med Jessie, det var ju lite upplyftande för humöret. Vi kommer verkligen superbra överrens så det är toppen! Har inte gjort så mycket mer under dom senaste dagarna, bara det jag brukar göra. Ska lägga in lite mer bilder under helgen tänkte jag för på måndag är det laborday så vi är ledig från skolan då. Cant wait to talk to mom and dad right now!

Puss och godnatt

kor for faan

slapper den chockerande nyheten har, atminstonde 6 st pa min skola har svininfluensan, Germ-X here we go.

hors nar jag insjuknat
kram

Dag 45 på expidition Mississippi

Här sitter jag, alldeles uttråkad. Sitter ensam och skrattar åt mina tråkiga skämt, jag är trött, har räknat till 43 myggbett på ENDAST mina ben, kliar inte alls utan är rätt skönt... Idag var skolan ganska bra, fick tillbaka lite prov och självklart fick man 100 på alla, mamma och pappa, ert nya underbarn ;)
Efter skolan var det cross country en stund sen begav jag mig hemåt för en dusch och sen till Jessie och Carley för middag, hemlagad mat är så fruktansvärt gott och jag uppskattar det väldigt mycket eftersom min värdmamma knappt lagar mat, men det var gott och jag åt väldigt mycket så nu kanske jag håller mig mätt ett par dagar, skämtosido. Jag har städat mitt rum idag också, hinner med mycket här. Ganska sjukt för jag har mycket att göra i skolan, typ prov åtminstonde 2 gånger i veckan, men allt är jätteenkelt så jag behöver knappt plugga förutom till Zooloy, english och accounting.

Köpte mig en ny bok igår, hittade äntligen L.A Candy så jag ska nog lägga mig och läsa lite grann nu. Har dåligt samvete för min dator har varit bajsig och mamma har försökt ringa, så mamma, skicka mig ett mail så bestämmer vi tid för skype. :)

Love ya'll


Så här ser det ut runtikring där jag bor, mycket trevligt faktiskt


Solen skiner aaaallltid här, om någon vill åka till varmt ställe, välkommen :)

RSS 2.0