090830

Forlat for jattedalig uppdatering dom senaste dagarna men har inte suttit vid datan sa mycket. Blir mer till veckan, jag lovar! Jag ar iallafall hos B, vaknade nyss, skulle till kyrkan men vi ar for trotta sa vi skippar det, skulle ocksa akt ut med baten idag men det sporegnar och askar sa det blir ingenting av med det heller. Hmm, vad har hant, i fredags hade vi Pep rally pa skolan, det ar typ som en lektion varje fredag innan fotbollsmatchen da alla peppar typ, svart att forklara men alla ar typ utkladda pa skolan i skolans farger och sa ar det confetti och bandet spelar och alla skriker och sjunger och ar glada, det var skitroligt. Efter skolan akte vi hem till B och malade vara ansikten svarta och senare drog vi pa matchen som alltid har en student section dar alla skolans ungdomar star och hejjar och sa har man olika teman typ, vi hade svart sa darfor va alla svarta.

Det var iallafall skoj, sov, akte till reneissance igar och shoppade lite med carley, jessica och brittany, at pa en skitgod japansk restaurang, sen akte vi hem och bytte om och akte till nagra andra och badade till kl 11, sen akte vi till chad och var hos honom tills vi akte hem, B hade cpryck och hoppade i sangen, det var roligt. Sen somnade vi, och det ar val det som har hant i stort sett.

Man marker sa himla val att nar man inte gor nagonting langtar man hem, sa fort man gor nat sa forsvinner det.
Btw, det ar nagon laskig typ som ringer mig hela tiden pa natterna typ, haha sa igar ringde Brittany upp numret och de trodde att de var den tidigare utbytesstudenten gabi, hon var ond och holl pa med droger och skit nar hon var dar sa det var typ nan av hennes sana kompiar, anyways, de kommer inte ringa mer :)

Frukost.
Later dater

At brittanys

Jag ska sova hos Brittany inatt sa darfor ar det ingen uppdatering, men pa lordag lovar jag massa roliga bilder och sant :)

Pusssss


39

Hej!
Precis när jag skulle ta fram kameran och lägga in bilderna kom jag på att jag glömde den i en kompis bil, synd va.. Har precis vaknat, mådde så himla dåligt på skolan, hade världens migrän så jag blev utcheckad och så fick jag åka hem och vila så nu mår jag lite bättre. Har ätit lite, tittat på Gröna milen och gråtit en skvätt, bra film det där. Fick tillbaka mitt accounting prov idag och jag fick vg+, hade g hemma. Haha som ni förstår är skolan lite enklare här än hemma, fast man har mer och göra dock. Har två prov imorgon som jag måste börja plugga till snart också.

Sov ganska dåligt inatt också, det är sån jäkla skillnad på temperaturen olika nätter, ibland är det skitkallt och skönt och ibland är det så himla varmt så man smälter lagomt oskönt genom sängen liksom, inte okej. Vad ska jag säga mer, jag har varit här i 39 dagar nu, det låter ganska lite, låter mer om jag säger 1 månad och nästan 10 dagar, det är rätt länge egentligen fast samtidigt känns det som jag inte varit borta så länge. Saknar campet, var nog bland det roligaste jag varit med om. Fast jag trivs här.

hoppas spein07a får en grym dag imorgon iaf, känns lite lustigt att gå till skolan utan er. Och elin, bika fort till skolan imorgon och tänka att jag är sjuk, eller på en liten semester :)

Puss

38

Hej hopp! Jag är tillbaka från skolan, jag har pluggat, jag har tvättat, jag har duschat, pratat med rebecca och nu ska jag sätta mig och titta på tv en stund. Jag kunde inte somna igår kväll, låg vaken till säkert klockan 3 innan jag äntligen somnade så jag var sjukt trött imorse när klockan ringde. Grejen är den att man blir pigg direkt när man kliver upp men sen under de 2 sista lektionerna så är man skitsömnig, speciellt på Future Studies därför att vi har jättesköna soffor och fotöljer med kuddar och filtar så ibland slumrar man till lite.

Igår var vi iallafall på ett utbytesstudent möte, det var jag, jessie, brittany, carley och chase som åkte dit och vi träffade andra utbytesstudenter som bor i samma område som jag. Det var två st från brasilien, två från spanien, en från norge och resten från tyskland, haha, otippat, germs.. Det kommer iaf 3 personer till, två från tyskland och en kille från sverige :) efter det åkte vi och spelade tennis, sen walmart och köpte massa grejer och sen till brittanys där vi åt och gjorde vår läxa som va att fixa en bokstav med något som vi skäms över och så var vi tvugna att gå runt med den där bokstaven på oss hela dagen, men vi gjorde t-shirtar istället. Chad kom över och hjälpte oss lite så det var skojigt.

Annars har inte så himla mycket hänt tror jag, blev student of the month om jag inte har berättat det, när man når bra resultat under en månad så får man någon slags utmärkelse så jag missar min accounting lektion på torsdag för jag ska på detta så det känns ju myyycket bra. Tog faktiskt lite bilder runtikring här häromdagen så jag ska ta och lägga in det och visa er.

Puss så länge

fotbollsmatch

forlat for sa himla dalig uppdatering dom senaste dagarna men jag har inte suttit vid datorn nagonting. I fredags efter skolan sa satte vi oss i bilen ett gang och akte i 1,5 timme norr for att aka pa amerikansk fotbollsmatch. Hela skolan var dar och hejjade trots att det var borta match och sa langt hemifran, det var jatteroligt och jag tror aldrig jag har skrattat sa mycket i hela mitt liv. Pa vagen hem vid 11 tiden sa kande vi att vi ville komma hem sa fort som mojligt sa vi korde 35 km i timmen for fort, vi var 1 for mycket i bilen och ja, hur som helst, efter ett litet kron sa gasar stacy (hon som korde) pa, och da star en polis dar och vi blir stoppade, haha det var sa roligt. jag kunde inte halla mig fran att skratta sa alla borjade jatteskratta och stacy sitter bara och sager shit i typ 5 minuter. sen kommer poliskillen fram och hon ar sa nervos sa hon rakar slanga korkortet pa honom, ja det var roligt.

Vi akte hem till brittany efter det och sa kollade vi klart pa GG 2 och la oss seeent. Haha, Amy somnade i soffan, Brittany la sig i sitt rum och sov i hennes brors rum som inte langre bor hemma. Vi klev upp vid 1 igar och solade lite under dagen och sen var vi hos Jessica igar kvall och tittade pa film, jag akte hem och la mig ganska tidigt. Idag ska vi till kyrkan om ett tag, sen ska jag och Brittany aka pa en exchangestudent orientation en timme harifran, hoppas det blir kul.

hors senare
Puss


090819

Idag ar jag faktiskt inte trott, jag la mig halv 11 igar och vaknade inte en enda gang forens klockan ringde imorse, skont det! Hade inte sa mycket att gora pa skolan idag, haha hande en ganska rolig grej daremot. Det finns tva killar i min bildklass som ar sa javla roliga. Idag pa lektionen sa satt en av dom och tittade pa mig ganska lange och sen sa han bara: vill du roka weed? hmm..... nja det vill jag nog inte sa jag, och da sa han bara okej och forsatte och prata om nat annat, sa rolig. haha!

Tankte ocksa passa pa att saga att jag saknar mina kompisar hemma, har inte skrivit sa mycket om det. Rebecca och Elin, ni kan kolla er mail imorgon bitti :) Och sa lille Johan, min kara kara van som jag inte mailar med. Jag saknar dig lille plutten, ibland sa har jag en valdig lust att aka hem och laga mat eller dra ivag pa nat kul aventyr med dig, haha! Jag saknar nar vi brukar hyra film och du alltid valjer den absolut samsta, men nar jag kommer hem kan vi kolla alla daliga filmer. Onskar att jag kunde skicka ett sms nar jag kanner for det och att man kan komma over och hitta pa nat, riktigt sa ar det inte har. Sa fort skolan ar slut sa ar det traning och sen ar man i stort sett hemma hela kvallen. Men om jag har tur kanske du kommer och halsar pa mig har i varmen! :)

Kul att du ringde forestan pappa (y)...............

puss

Thats a secret i'll never tell

Hey!
Köpte gg box nr 2 idag, nu blir det tittande x antal timmar framåt, wie! :D
Skolan var bra idag, fick 100 % på spanska provet, hehehe.

XOXO

And who am I?

Äntligen, äntligen, äntligen. Jag är ute ur US Government för nu och ska läsa Zoology istället, fortsätter med den andra kursen efter jul istället, förstår ju ingenting. Det känns som en lättnad, jag satt uppe till halv 3 inatt och pluggade den där skiten och idag så slapp jag allt, skitsamma, lärde mig ju något ;)

Snart är jag klar med första säsongen av gg också så förhoppningsvis hinner jag få tag i 2an, hihi!
Har inte så mycket att säga idag, ska ut och promenera fkatiskt, MAMMA! Haha, sen ska jag lägga mig och sova.

Grattis bror på födelsedagen! :)

Puss och kram

New moon

Hey!
Just nu har jag mycket överenergi, har i stort sett inte gjort så himla mycket idag. Sov till 11, och la mig 11 igår så jag sov för mycket och har haft världens huvudvärk idag. Gårdagen var mycket trevlig, slappade mest hela dagen, köpte GG boxen och New moon så jag spenderade dagen vid tvn och läste lite, sen ringde Brittany och ville att vi skulle dra och köpa en klänning så vi åkte och testade 297568745 klänningar, vi åkte och hämtade zach som hade jobbat och sen åkte vi ut med hans båt, det var så himla fint väder så det var väldigt skönt att åka och bada! Efteråt åkte vi och handalde sen åkte vi till Brittanys house och grillade och tittade på tv, sen skjutsade hon hem oss.

Har fått hjälp med min dator idag, har rensat allt, skaffat nytt Limewire, internet och internet skydd typ så allt går snabbt och bra, håller på att ladda hem en film så förhoppningsvis hinner den bli klar tills ikväll. Kollar på GG just nu och ska väl ta en dusch snart. Förövrigt så tappade min telefon i golvet, haha otippat va, och så gick den sönder lite, men den funkar fortfarande så det är ju bra.

Jag har varit hemifrån i mer än en månad nu, känns inte som att det har gått så lång tid men det här året kommer nog gå jävligt fort. Jaja, jag ska fortsätta titta GG nu, box nr 2 kommer inköpas på onsdag för då släpps den, wiie!

Puss så länge

090815

Godmorgon!
Jag har precis klivit upp, tog liten sovmorgon idag, ar helt slut. Igar kvall var vi pa amerikansk fotbollsmatch, det var coolt att se, lite langtrakigt dock. Jag akte hem ganska tidigt anda, var bara hemma och slappade innan jag somnade, sa skont!

Jag maste bara beratta om en drom jag hade for typ 3 ar sen kanske, det ar sjukt. Detta var alltsa innan jag ens tankt tanken pa att aka hit, jag dromde om en tennisplan som lag nere vid vattnet och sa var det ett litet hus ovanfor typ ett omkladningsrum/hus. Det var en ganska stor laktare och jag var dar med en grupp andra ungdomar och tranade. Och sa haromdagen nar vi var pa vag till tennisen sa kommer vi till dom har planerna som ligger vid vattnet, med laktaren och omkladningsrummet och allting, det var EXAKT som i min drom. Och jag har gatt runt och tankt pa det dar i nagra dagar nu, det kanske verkligen verkligen var meningen att jag skulle aka hit aven fast jag har lite hemlangtan just nu?

Det var det. Jag ska snart aka ivag och kopa Gossipgirl boxen och L.A Candy, jag ska ha en riktig myskvall for mig sjalv tror jag. Maste plugga ocksa for jag har prov pa mandag.. Skriver lite mer ikvall.

Pusspuss

090813

Forlat for dalig uppdatering, har varit sa himla trott fast nu ar jag mer pigg tror jag. Skolan idag var som vanligt, hade spanska test igar, fick 100 % pa det, tjoho! Ikvall hade vi Cougar Night, det ar som en introduktion av alla skollagen som tavlar for Northwest Rankin High. Hela skolan samlades ute pa fotbollsplanen och sa var det typ parad, cheerleaderna dansade, dansteamet dansade, sen fick var och ett lag i de olika sporterna ga fram sa presenterade dom en. Sa jag fick ga fram med Cross country laget, det var ganska roligt for min tranare sa: And all the way from Sweden, Linnea Astrom och sa jublade hon, haha. Det var iaf roligt och det var bara hostsporterna nu sa i vinter kommer vi ha en till Cougar Night och da ar det varsporterna som blir presenterade sa da blir jag det igen eftersom tennisen borjar da.

Annars sa ar skolan fortfarande lika konstig. Maste fa ett hallpass for att fa ga pa toaletten, ni vet sana dar klockor som ringer nar lektionen slutar? Sana har vi, och sa har vi en annan klocka som ringer nar lektionen borjar, om man inte ar i klassrummet nar den klockan ringer sa far man inte komma in i klassrummet, helt seriost alltsa, inget pahitt. Man knackar pa och sa ringer lararen till Counselers Office och sa kommer en darifran och hamtar en sa far man ga till ISS vilket ar typ som kvarsittning, sa far man sitta i ett rum, helt tyst under 2 timmar, ibland far man nat jattetrakigt att jobba med, painful. Som tur ar har jag inte hamnat dar an, haha!

Fler och fler personer kommer fram och fragar om Sverige och sant och det ar skitkul. Men det ar fortfarande folk som tror att jag inte pratar engelska eller forstar nagonting alls sa dom sitter och pratar, pekar och viskar om mig sa jag funderar pa att dra nan skon kommentar snart, dumma amerikaner, haha! Alla ar faktiskt inte dumma, men valdigt manga. Jag har tex en klass med bara freshmens, 10th graders alltsa ungefar som 1an pa gymnasiet hemma, det finns tva tjejer i den klassen som jag far sa otroligt mycket psykbryt pa. Dom maste spela dum, annars vet jag inte vad jag gor. Min larare pratade lite om Picasso, och da sa den ena "Aaaahhh, jag vet vem det ar, det ar han blonda kanda cyklisten som cyklade jorden runt"................................. inte riktigt kanske va!

Nu blev det langt inlagg.
Ska forsoka ordna fram lite fler bilder.
Nan som har nat speciellt ni vill se bilder fran for jag vet inte riktigt vad jag ska ta pa?
Pusspuss

090812

Pappa svara pa mitt mail???!!!!

Pratade med mamma igar, det var skont.
Pratade med rebecca igar, det var bra!

Jag ska duscha, jag ska aka och kopa rullstol, har problem att ga efter andra dagens springande............

090811

Ar man trott eller? svar ja. Jag haller pa att somna sittande, jag ar sa grymt trott. Klev upp kvart over 6 imorse, akte till skolan vid halv 8, har haft lektioner andra sen dess fram till 3, gick ga 20 minuter tidigare fran min sista lektion for jag ar med i Cross country teamet. Idag var forsta traningen, jobbigaste jag nagonsin gjort tror jag. Att springa i 40 graders varme nar man ar sa pass otranad som jag ar ingenting jag rekommenderar, haha! Dock kandes det mycket bra efterat.

Har haft lite hemlangtan idag, skolan ar inte alls som hemma. Det tar val ett tag innan jag kommer in i allt har, det ar fortfarande roligt. Bara lite jobbigt just nu! Ar iaf som sagt valdigt trott, maste sitta uppe till 11 och plugga till ett prov jag har imorgon, blaaa..

Hors imorgon. Pusspuss

090810

Hola!
Idag var forsta skoldagen pa Northwest Rankin High School. Gosh, imorse var jag sa nervos sa jag ville do och jag kande en fruktansvart lust att stanna hemma hela dagen, men det gjorde jag saklart inte! Dagen var faktsikt helt okej, litegrann som jag hade forvantat mig. Haha, lektioner ar MYCKET enklare an hemma men det ar mycket strangare regler. Man far inte anvanda sin mobiltelefon pa skolan overhuvudtaget, inte mellan lektioner eller nat. Om en larare ser en anvanda telefonen sa beslagtar dom den. Haha, i Sverige far man alltid tillbaka sin telefon i slutet pa dagen, den regeln finns inte har. Forsta gangen tar dom den en vecka, nasta gang en manad och sista gangen ett ar! Ja, jag ar serios. Det ar sjukt!

Iallafall sa var alla mina amnen roliga forutom Psykologi som jag ska byta ut mot tyska, fraga mig inte varfor, alla andra klasser var fulla, haha! Skulle ha tagit Webdesign men det var fullt.. Fan!
Det var jattehemskt att ata lunch men man maste sitta med sin klass sa jag hittade nagra att sitta med, kandes lite lustigt men jaja, det funkade. Efter lunch hade jag Humanities som var roligast ever, hade en skitbra larare och gruppen ar liten och bra, det kommer nog funka skitbra.

Jag ska sova, hors imorgno!
Puss


090809

Hey ya'll!
Idag har det varit 40 grader, jattekallt, usch sa jag fros..... Var uppe ganska tidigt imorse och pratade med mamma pa skype i typ 45 minuter, sen akte jag till kyrkan med brittany och amy, det ar bara ungdomar dar kl 11 sa det var ganska roligt! Efter kyrkan akte vi hem till brittany och grillade kyckling, tvattade tva bilar och vilade en stund. Akte pa walmart och sen korde de hem mig, haha nar jag kom hem ser jag att coach white och hennes son Greg star i mitt rum och precis har bytt ut min tv, sa nu har jag en ENORM tv i mitt rum, fantastiskt!

Imorgon ar forsta dagen i skolan, jag ar gryyymt nervos, kommer inte kunna somna ikvall. Har homeroom, english, spanish, psychology och humanities imorgon och pa tisdag har jag homeroom, accounting, us government, art och ceramic, efter skolan ar det lopning. Langtar tills tennissasongen borjar for da kommer vi slippa lektioner for tennisen, har oftast bara skola till 12 da sen har jag tennis 1,5 timme och sen slutar jag, valdigt skont.

Jag maste ga och lagga mig nu och forsoka sova sa jag inte blir tardy och far kvarsittning imorgon, haha!
Godnatt allesammans. Onska mig lycka till infor forsta dagen i nya skolan imorgon!

Puss

Lordag

Hej hopp! 
Gud, idag har det varit sa himla varmt har, typ 395685 grader, holl pa att svettas ihjal. Skulle egentligen ha spelat tennis med en tjej fran nebraska som nyss flyttat hit men det blev inte sa for det var for varmt sa vi ska nog spela imorgon istallet om det ar svalare. Vill inte veta hur jag ska overleva nar loptraningen borjar... Idag sov jag iallafall till 11, det var mycket skont, har antligen fattat hur flakten funkar i mitt rum sa jag har det svalt och skont.
Gjorde mest ingenting forst, duschade, at frukost och sen skjutsade Coach White mig till ett shoppingcenter i narheten av dar vi bor, de hade jattemycket bra affarer och jag kopte med mig lite grejer hem som var pa rea. Observera att jag kopte ett par helt okej jeans for 200 kr, varsta kapet! Allt har ar sa himla billigt, 3 st body lotion fran The Body Shop, typ Kokos, Mango och Papaya for 100 kr, det ar INGENTING, love it.

Efter shoppingen akte vi och at thailansk mat och sen akte vi hem, stadade lite pa mitt rum, akte och halsade pa hennes barn som inte bor hemma langre, huuur rolig som helst var hennes son som sa att jag var valkommen nar jag ville och att jag fick komma dit och laga mat med dom om jag ville, eftersom min vardmamma inte lagar mat utan bara ater ute.
Sen kom Brittany och Amy over och vi tittade pa film, de akte nyss hem och jag gor ingenting, kollar pa lite film bara, ska val snart sova jag med.

Pa mandag borjar skolan och jag ar maaakta nervos. Pratade forestan med min bror haromdagen, han kommer och halsar pa mig i oktober, jag ar sa himla glad, det ska bli skitkul. Insag idag att min favoritfotolj i rummet gar att skjuta tillbaka sa jag kan ligga ner i den, himmelriket. Pappa, jag lovar, du skulle alska den!!!!
Nu orkar jag inte sitta har langre, ska lagga mig och kika igenom forra arets Yearbook.
Godnatt
Pusspuss

igen


Har kommer ytterligare lite bilder, det har ar blandade bilder fran campet, boston och newport.


Newport


Newport beach


Newport beach igen


Tack ja


Boston


Boston


Restaurangen vi at pa dar personalen forolampade en


Vi utanfor


Jag och Linn, en norsk tjej som jag blev bra kompis med


Aka skolbuss

Det var alla bilder jag orkade lagga upp for nu :)
Puss

Bilder

Tar mig lite tid och laddar upp de bilder jag kunde. De har var de jag hade pa den har datorn, ska satta mig nu och fora over lite andra bilder fran Boston och det sa det kommer upp snart ocksa. Ska ivag och spela tennis med Brittany senare och Coach White kom nyss hem med en stooooor korg med massa roliga grejer, haha!
Hors senare.
Enjoy


Haha, klassen hade en tavling om den som pratade mest engelska, jag vann och fick detta fina pris


Sista dagen pa Camp skrev alla pa varandras trojor, ett kul minne


Avslutning med Yearbook presentation. Sofie, Sara och jag


Efter en hel natts flygande at jag och en dansk tjej den basta frukosten nagonsin


Utsikten fran Brittanys condo, dar vi var pa semester


Balkongen. Runt hornet dar framme hade de ca 10 meter till, hur fint som helst


Stranden, utsikt fran balkongen.


Lite dalig bild men det ar mitt rum iaf


Postrarna de hade gjort nar jag kom, lite av min dator, haha


Min lilla byra med spegel och allt


Varldens skonaste gungfotolj framfor tvn och lite posters som min vardmamma hade satt upp i mitt rum


Dar inne har jag min lilla Walk-in closet


Nattduksbord


Hjartat som mamma gjorde till mig innan jag akte

090806

Hi everyone!
Forlat for dalig uppdatering men jag har ju varit borta sedan i mandags, pa varldens som sagt finaste och basta stalle, dit ska jag flytta en vacker dag. Vi akte mandag morgon typ kl 9, tog 3 timmar att aka till stallet som lag i Florida, inte langt fran Alabama. De en lagenhet i ett nybyggt 15 vaningshus, pa vaning 14. Skittrakig utsikt over havet...... I'll show you when I get the pictures. Inglasad tennisbana pa 12 vaningen, inomhus och utomhuspool, deras lagenhet hade 8 rum och var inrett med typ Newport stil (mamma). Vi har mest legat pa stranden, spelat tennis, shoppat eller tagit det lugnt, har varit svinskont.

Haha, igar var vi och shoppade pa ett stooort stalle, fan, de har inte fina klader har. Skulle jag ga runt i min klader som jag har hemma skulle de tycka jag var knapp, sa jag kopte lite billiga t-shirts och sant, det funkar. Det enda jag saknar nu ar ett par jeans, men det hittar jag nog. Jag haller fortfarande pa och mekar med hur jag ska fa in min dator pa natverket har, nar jaggjort det ska jag lagga upp alla bilder (pa den har datan skulle det ta 5 ar).

Annars ar allt bra har, jag trivs jattebra. Brittanys familj ar typ som min familj och dom ar huuur snalla som helt. Ikvall nar vi kom hem fran Florida var vi pa Freshmen Orientation pa skolan for de som blir freshmens i ar, jag ar ioforsig inte freshmen haha men det var bra for jag fick traffa mina larare och sa. Imorgon ska jag hanga pa Brittany pa nat church grejs och simma typ, haha det blir nog bra. Nu ska jag sova for jag ar sviintrott.

Saknar er alla dar hemma, tanker pa er varje dag.
Pusspuss

florida

det har ar det basta stallet pa jorden!

090803

Skrev ett skitlangt inlagg och sjalvklart forsvann sa jag hinner inte skriva om. Brittany ar pavag hit och ska hamta mig for nu aker vi till Florida och Alabama.
Vi hors pa fredag.

Pusspuss

090801

Efter en lang dags resande ar man antligen framme, eller har varit det ett tag. Inatt kl 01.30 akte jag med buss ut till Logan Airport tillsammans med nagra andra som ocksa skulle till sina vardfamiljer, fick vanta i ko till klockan blev halv 4 innan vi fick betala bagaget och det, grymt segt eftersom jag inte sovit natt. Nar klockan blev 5, mitt plan gick halv 6, ropade de ut ett meddelande att mitt plan var forsenat med tva timmar sa det gick inte forens kl halv 8, da var jag skitnojd och skitpigg..... Traffade iaf en dansk tjej pa planet som var skittrevlig och vi pratade och holl ihop hela dagen. Nar vi kom fram till Houston, efter att jag suttit ihoptrangd mellan tva jattetjockisar som formodligen hade nan bra hostsjukdom som jag lar drabbas av, kakade vi frukost pa ett stalle som var sjukt vart.

Sen skilldes vi at for hon skulle till Californien och jag till MS sa vi sa hejda och sen fick jag aka tag till terminalen jag skulle till. Val dar satte jag mig for att ta det lugnt en stund, da kom det fram tva killar och borjade prata med med, mycket trevliga, fran Kansas var dom och dom tyckte det var spannande att prata med en utbytesstudent. Jag var grymt nervos under hela flygningen till MS, nar vi landade satt jag i stort sett och skakade, haha! Men jag gick ut iaf och dar stod min vardmamma med brittany, min IEC och nagra kompisar till Brittany, de holl i stora skyltar dar det stod massa fina grejer, visar senare!

Min vardmamma var tvungen att aka till sitt jobb sa jag akte med Brittany och dem och at lunch pa nat bra stalle och sen akte vi hem till henne, bytte om till badklader och for till Zack, annu en kompis till henne. Han bor precis vid reservatet (som forovrigt innehaller massor av onda fiskar och krokodiler.....), han har bat sa vi skulle ut men sa blev det storm och vi blev sittande inne framfor en film istallet, alla var jattetrevliga och jag kande mig sa himla valkommen. Grymt kul nar de ska uttala mitt namn sa jag heter numera Linn. Austin kan ocksa vara ett alternativ tydligen eftersom Brittanys pappa tyckte det var lampligt, jag at middag hos henne och han satt och skickade sms till mig, typ Loser. Kandes bra, haha, sa rolig!

Efter maten sa fick jag reda pa att vi ska aka till Alabama och Florida pa mandag, ska bli skitkul. Vi ska vara dar till torsdag i Brittanys lagenhet som de har dar precis vid stranden, hur fint som helst. Min vardmamma har gjort mitt rum sa himla fint, dock ar det inte som hemma, men hon har gjort sig for som fan och hon ar sa go. Hon har satt upp massa tennisgrejer har inne, posters pa mina favoritserier, satt in en 42" tv i mitt sovrum, fick en mobiltelefon (numret kommer upp imorgon). Ja, jag ar jattejattejattenojd an sa lange och jag hoppas verkligen att det kommer bli skitbra. Imorgon ska jag till kyrkan kl 10 och jag maste upp for att duscha innan sa jag ska nog lagga mig nu, har inte sovit pa typ 35 timmar nu.

Sov gott, vi hors imorgon!
mamma och pappa, vi far bestamma telefontid nan dag, maila mig nar ni ser detta :)
Puss och kram.

welcome to the good life


om en timme ska jag åka till flygplatsen, nu ska jag säga hejdå till alla, inte okej.
bjuder på en trevlig bild som visar min första us and a bränna, hehe!
hör av mig när jag kommer fram till stället jag ska bo på i ett år imorgon!
Pussss


RSS 2.0