i left my hand and my heart on the dancefloor

Gud så lovet har gått fort, ugh, åter till skolan. Har verkligen ingen lust just för att lovet varit så bra. Skulle ha velat stanna i Florida längre men jaja, det kommer väl fler tillfällen. Ska ge järnet den här veckan i skolan nu för om 10 dagar får jag se världens bästa mamma igen, can't wait!!! :)

Iallafall så har jag bytt ut min accounting kurs mot mythology efter jul, de kommer nog bli kul. Accounting kommer bli galet svårt så jag ska inte göra det längre utan fick erbjudandet om den andra kursen så det blir nog skoj. Haha, idag har vi julpyntat också, känns ju lite oaktuellt med tanke på att de va 23 grader här idag. Vädret är helt knäppt, ena dagen är det typ 12 grader (som igår) och sen idag är det liksom shortsväder. Jaja, jag ska inte klaga. Fast jag saknar faktiskt snön, och att sitta hemma och mysa, önskar jag var hemma nu..

Nu måste jag sova, imorgon ringer klockan 6.30.
Hörs

Ja just, bjuder på en dansig låt

when i think about it, i know that i was never there

Hemma från Ft Lauderdale, lite ledsamt känns det faktiskt. Hade gärna stannat kvar där..... resten av skolåret! :-) men men, om planerna går som det ser ut kanske det blir en resa dit igen över springbreak med speciellt sällskap? Mycket fint sådant.

Har iallafall haft en så himla skön vecka, har bara legat på stranden och slappat och tagit det lugnt och tagit hand om mig själv lite. Hunnit med både det ena och det andra och jag har fått så mycket inspiration från människor jag träffat där. Har inte så mycket mer att säga än att det varit så skönt där.


Chill på hotell


Cyklade hem från stranden och hittade denna fina vy


Ligga på stranden


Finskon följde med såklart




Puss, godnatt..

Concrete jungle where dreams are made of

Kan lyssna på denna låten om och om igen och ledsnar inte.
Älskar videon


Lago Mar

Hade ju nästan glömt bort att jag hade en blogg, haha nerå, men nästan. Har hittils haft en väldigt trevlig vistelse här i Florida, har varit på Sawgrass Mills, på Ikea och igår så var vi på Lago Mar, ett jättefint hotell precis vid stranden där vi kollade på lite fotboll och låg och sov i solen, var så himla härligt. Jag har kommit hit tydligen lite fel dagar för det är så molnigt men jaja, älskar vädret ändå :) Jag ska snart sätta mig på biken och trampa ner till stranden och bara mysa lite, haha! :)

Glömde såklart kamerasladden hemma, trodde jag la ner den i väskan men jag kan ine hitta den så det får bli massa bilder när jag kommer hem.

Puss

im in miami b..

Okej, ska jag bo någonstans i usa när jag blir gammal så är det tamefan här!



Jag har sprungit runt i shoppingcentret hela dagen, mina fötter värker. När jag kom hem vid 8 tiden så grillade vi och tittade på en film, nu sitter jag här och bara slappar, är grymt trött så jag ska nog sova nu.

Nattis

sawgrass mills

Gud vilken underbar morgon jag har haft. När jag vaknade låg jag bara och drog mig en lång stund, så har jag ätit frukost i lugn och ro, tagit en jättelång dusch och fixat håret för en gångs skull och allt känns på topp.
Nu ska jag alldeles snart åka iväg på Sawgrass Mills och kika lite, ska bli roligt, äntligen lite BRA affärer, haha!

Och så sa Pia igår att vi kanske ska åka på Ikea någon dag, det blir trevligt. Kanske jag ska äta lite köttbullar då, yum. Vi hörs senare. Puss

Finally

Nu har jag precis vaknat upp, i Florida, och det känns förjävla bra! Uppstod lite problem igår men allt gick ju bra och jag kom fram 45 minuter för sent. Pia mötte mig på flygplatsen och vi åkte till huset, så satt vi ute och pratade en lång stund innan jag somnade som en liten bebis.

Mitt plan skulle ha gått kl 16.55 från jackson, så kom jag dit typ en och en halv timme innan, och så sa killen i disken att mitt plan skulle bli 45 minuter sent, vilket skulle betyda att jag skulle missa planet mellan atlanta och fort lauderdale, så dom bokade om mig fort som fan och satte mig på ett plan till Charlotte, North Carolina istället. Så sa han, skynda dig, de väntar på dig. Så jag fick panik och sprang genom hela flygplatsen och kom till säkerhetskontrollen, så hade jag converse på mig dom tar en evighet att få på sig, så måste man självklart ta av sig skorna i amerkansk säkerthetskontroll så de tog mig 5 min att få av mig skorna och sen hade jag så bråttom efter så jag hann inte knyta på mig dom, haha. Kom iallafall med det planet. Sen kom jag till Charlotte och hittade till min gate, planet skulle ha gått 20.00 så ag behövde bara vänta i typ 1 timme, men så blev planet försenat med en timme också så jag var inte i Fort lauderdale förens kl 11, men allt gick bra ändå.

Idag är de finveree men jag ska åka till Sawgrass Mills och kika lite affärer tänkte jag, någon dag ska jag kanske ta cykeln ner till stranden, ta lite kort och så..
Puss så länge

im still doin my thing

Här sitter jag och chillar på onsdagseftermiddagen. Två lektioner idag och sen har jag bara varit hemma och packat och gjort lite sånt klart för imorgon, exciteeed! Och så ringde dom idag från EF och förmodligen ska den där tyska killen flytta in här hos oss, det kan ju bli trevligt tycker jag, haha.

Önskar jag kunde vara hemma och krama om min Elin. Hade jag kunnat så hade jag gjort allt för att ha fått dig på bra humör igen, jag lovar. Love you!

Bjuda på bra låt tänkte jag också göra. Have fun!


I'm in it to win it, sit back picture that

Nu är det söndag igen, igår kändes det som att det var söndag men härligt nog var det lördag, haha. Veckorna går fort som tusan och på onsdag har ännu en månad hemifrån gått, shit. Hur som helst, bara fyra dagar i skolan och på torsdag åker jag till Florida, can't wait. Ska bli skithärligt att komma bort lite till sol och så. En vecka blir jag där, självklart kommer jag ta med mig datan, hur skulle jag annars överleva? ;)

I fredags var det fotbollsmatch iaf, men den ar 3 timmar bort så jag bestämde mig rätt snabbt för att inte åka utan jag och Brittany kom på kl 10 att vi skulle åka till en kompis stuga mitt ute i ingenstans. Så vi satte oss i bilen, satte på lite bra musik och rullade iväg. Det skulle ta va 45 minuter att ta sig dit, inte för oss, vi kom fram 45 FÖR SENT, haha vi körde fel och kom till nån liten sketchy mack mitt ute i skogen typ, riktigt skräckfilms liknanade, så ringde vi till Chad som var i sin stuga och han sa att vi skulel gå in men vi vände fort som fan och till slut kom vi fram. Så vi var ett par st där och gjorde en bonfire där ute så det var varmt och trevligt, mycket skratt.

Vi kom hem sent sent sent och sov knappt någonting. Brittany körde hem mig vid 9 typ så jag skulle hinna prata med mamma och det gjorde jag ett tag, wiie! Kl 12 drog jag iväg till castlewoods (där vi spelar tennis) och slog lite med jennie, sen kom några fler och vi spelade dubbel ett tag, vips så var klockan 4 och coach white kom ohc hämtade mig. Så jag åkte hem och tog mig en dusch och lite sånt sen kom brittany hit och hängde ett tag och så kte vi till Jordans hus, där var han chad chris och lite andra roliga människor. Vi kollade på alabama - southern miss matchen på tv och sen åkte vi hem till chad och kollade på I love you beth cooper. Jag var skitrött hela dagen så vi åkte hem efter filmen, jag satt bara vid datorn en stund sen somnade jag.

Vaknade upp imorse kl halv 11 efter en trevlig natts sömn. Har inte så mycket till röst kvar dock, haha, den har försvunnit under helgen, måste bara bli frisk till fort lauderdale så är jag nöjd. Har gjort klart lite plugg inför veckan också så jag inte har det över axlarna.

Puss

Married Kid

Hej!
Jag är trött idag så de blir tidig säng så jag kan göra nåt imorgon, 6 dagar kvar till florida, can't wait! :)
Jag har laddat in massa ny musik på mp3n och får se om jag ska hitta på något ikväll eller om jag bara ska slappa hemma. Det ska komma en ny utbytesstudent hit och gå på våran skola, tydligen en bra tennisspelare från tyskland. Han ska komma efter jul och det är ingen familj som kan ta han så han kanske ska flytta in här med mig och coach white, haha det vore väl roligt och få en värdbror. Även fast jag bara kommer ha en riktig bror i mitt liv :)

Just, glömde säga. Jag gifte mig idag, med kid cudi. bara så det inte blir några missförstånd, aiight?


Här en bra låt som inte är med maken min, utan med nån annan trevlig kille.



Adjö!

Tapetserar Magasinet

Passar på att göra lite reklam för min kära mamma som jobbar med att klä om möbler (och hon är skitduktig)! :)
Om nån har nån förälder som ska slänga en soffa eller liknande kan man ju alltid överväga att byta tyg och grejer och det kan bli skitbra! Soffan på bilden har hon gjort alldeles själv och den blev skitbra! :)




Russian roulette

jaaIdag är jag ledig från skolan, väldigt skönt. Tog mig en sovmorgon till 11 men vaknade upp med huvudvärk vilket var mindre roligt. Sitter bara och slappar nu, fyller i lite papper inför resan på Spring Break, fantaaastic!
Har tennismatch kl halv 2 och sedan ska jag prata lite med mammsen. 
 
Puss



And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And Im terrified but Im not leaving
Know that I must must pass this test

tonight

Skolan idag var fruktansvärt seg. Jag somnar inte förens kvart över 2 igår kväll så jag var grymt trött under dagen, gick bara sakta. Efter skolan åkte jag hem och slappade bara, laddade hem två filmer. Sen tog jag mig en lång dusch innan Brittany kom och hämtade upp mig och vi gled runt lite. Åkte och hängde med Alex och Chad en sväng och sen åkte jag hem igen. Hennes föräldrar åker bort imorgon så jag ska bo hos henne till torsdag, hehe. Ja just, onsdag är det ingen skola. Kan inte bli bättre ;)

Såg iaf I love you man ikväll o den va grymt kul.



Nu ska jag sova!
godnatt

dagens garv

Förlåt, men det här är så fruktansvärt rolig. En kompis skickade nyss till mig, haha jag kan inte sluta skratta. Alltså lyssna på killens skratt, genom HELA!
fan vad fantastiskt!


091108

Nu kanske jag ska få till ett bättre inlägg. Helgen har varit helt okej, lite halvseg, men hellre det än skola ;)
I fredags efter skolan åkte jag och jessie på fotbollsmatchen i jackson, det blev sviinkallt så vi satt och frös konstant i 2 timmar men det var en bra match så det var helt okej. Eftersom det var försenat så slutade inte matchen förens halv 12 så vi var hemma vid 12 så jag satt bara och degade lite framför datan men somnade innan 1.

På lördagen klev jag upp typ halv 10, hann med att prata med mamma och linus en sväng och sedan åkte jag och jessie till Meridian och kollade på cheerleading tävling, typ som i bring it on, haha det var roligt. Lite halvsegt vissa stunder när alla trick var likadana men det var kul att se (lägger upp en video på det någon dag). Kom hem vid 10 och skulle egentligen ha gått på en bonfire med brittany, men hon kom hem från alabama vid 12 så det kändes lite sent att dra ut då så jag stannade hemma och hade liten myskväll för mig själv.

Idag har jag sovit ut, pratat med älsklings Rebbis en stund på skype och med mamma. Kanske hinner jag med Pappa också idag? haha vi får se helt enkelt.


Söndag

Tråkig söndag. Ska snart iväg på födelsedagskalas för nåt litet barn, haha! Skriver mer sen vad jag gjort i helgen för jag har bråttom nu.
Puss


youtube inlägg

Någon som vet hur man kan lägga in youtube inlägg på bloggen? Vänligen berätta, haha!

forlat

for dalig uppdatering, veckan har bara gatt sa himla fort. Imorgon ar det fredag och visst ar jag glad for det. Ska bli skont att slippa kliva upp halv 7. Pa lordag ska jag dock bort med Jessie pa nan grej kl 11 men pa sondag ska jag ta mig en sovmorgon tankte jag. Endast tva veckor kvar till florida, langtaaaaar!

Har fatt en spansk lat pa hjarnan, El soldado y la mujer. Haha, maste lara mig den utantill och sjunga for min larare sa jag gar runt och lyssnar pa den ela tiden, usch sa hemskt.

Skola.
Puss

Halloween weekend

Gud, jag är helt slut. Det har varit så otroooligt härligt väder i helgen, typ 25 grader varmt och inte ett moln på himlen, inte ett dugg hög luftfuktighet heller. Har varit perfekt väder för ute tennis även fast det inte gått så bra.
Förlorade alla mina matcher, haha, men jag försöker se det positivt som bra träning istället! Börjar vänja mig vid att spela ofta nu så det är bra. Igår var vi på halloween fest hos en kompis, det var roligt. Haha, vi satt ute på hans veranda och alla var så roligt utklädda och vi bara satt och skrattade i typ 2 timmar, hade världens magvärk när jag kom hem för jag skrattar KONSTANT hela kvällen.

Jag gick hem ganska tidigt hur som helst för jag var vtvungen att gå upp tidigt imorse och spela match. Efter min match idag så åkte jag och Coach White och köpte sushi och nu sitter jag här hemma och bara slappar. Tänkte gå ut och gå en sväng i det fina vädret men just nu värker mina armar och ben, haha verkar bra tränad, nej men jag ska faktiskt göra det sen.

Puuss


RSS 2.0