Trevlig helg

Har haft en bra helg, tagit langa sovmorgnar och umgats med vanner pa kvallarna. Idag sitter jag och slappar hemma och pluggar lite. Laaaaangtar till 14 mars, ge miiiig! :)

28 januari


Dagen har varit mycket mycket mycket bra! Det ar allt jag har att saga ;)

australian open

Just nu sitter jag och kollar pa lite tennis pa tv, det ar australian open nu i veckorna sa det blir mycket tennistittande, trevligt trevligt. Ar glad att jag spelar lite har, angrar mig baaaad att jag ens slutade spela en gang i tiden, men alla gor vi misstag va. :)

Tanker iallafall tillbaka pa nar jag och min pappa var i australien for nagra ar sedan, det var en mycket trevlig resa som jag kom och tanka pa nu! :)

shakin' it on the floor and get em' high

hjarnslapp, visste att det var nagot jag skulle skriva men jag glomde helt bort det nu. Helgen har varit trevlig, fredagkvall med britters och nagra andra, lordagmorgon sova laaange vilket var mycket skont, pa kvallen hande inte sa mycket, har kikat tennis och slappat och sant. Fatt en hel del gjort sa det ar skont :) snart ar det februari ocksa, tiden gar fort, lite sorgligt.
Jag har antligen  borjat kanna mig som hemma har och gillar det mer och mer, precis som dom sa skulle allt bli battre efter jul. Fast jag ser fram emot att komma hem i maj, det blir bra!

Jag har spelat wii hela helgen ocksa, borjar bli riktigt bra pa det. Och sa ar det finvader ocksa, det skulle jag saga. Har gatt runt i shorts hela helgen och veckan, har varit uppe i 25 grader, men snart ska det bli lite kallt igen tyvarr. Hur som helst sa var det det jag skulle saga :)

Puss

when i leave for the night, i aint coming back

Godmorgon.
Kul morgon jag har haft, sov samst. Pratade iaf med pappa imorse sa det var trevligt. Har duschat och atit frukost och allt sant skoj sa nu sitter jag och vantar pa jessie och carley, vi ska till palm bridges idag och kika lite. ar ledig fran skolan imorgon sa det kanns grymt :)

Har inte sa jattemycket att skriva direkt, igar hangde vi hos jessie, spelade biljard och kollade pa film och sant. At pa Ichiban, varldens basta japanska restaurang typ, for real!

Och forestan sa kommer jag hem till 4 juni och till alla som tar studenten, yayyyyyy! :D
Adjo

Fort lauderdale, again

Den har dagen har blivit nagot battre, fick ett mail av min kara far som bokat resa till mina basta damer som kommer och halsar pa den 12 mars. 9 natter, forstar ni hur mycket jag langtar? Hoppas att tiden gar fart dit. Aahhhhhh jag langtar saaaaaaaaa!!! Fort Lauderdale blir det denna gangen och vi ska pa ett fint litet hotell precis vid stranden, nu haller vi tummarna for nat finveeere sa man kan tanna lite :) nice.



Kan inte fatta att jag i stort sett har 4 manader kvar har, tankte komma hem till 4e juni for att hinna med E;s student, far jag inte biljett innan sa gar jag hem :) i promise ill be there.

Godnatt

Ugh irriterad

Fan vad irriterad jag ar, har ingen lust att skriva nat. Tankte bara saga att jag ar trott och javligt javligt less pa negativa manniskor. Gor nat av ert liv istallet for att sitta och klaga.

godnatt

i didnt want us to burn out

Godmorgon!
Har sitter jag i mitt lilla rum och vantar pa att brittany ska komma. Iforrgar kom ju min tyska vardbror hit, intressant, haha! Vi kommer nog komma bra overrens nar han vant sig vid att vara har. Idag har jag tennis och det ar svinkallt ute sa blir ju kul att se hur det gar, har foresten inte spelat pa typ 2 manader.

SNART BOKAS DET REEEEESAAAAAAAAAAAAA TILL FLORIDA!! :) Love it.

Hors senare.
Puss

Nemo Nisi Mors

Haha, fruktansvart vad dalig jag blivit pa att blogga. Positivt att jag har annat for mig, haha, har ju fatt en del klagomal sa att saga. Jag har haft skola hela veckan, skulle egentligen va ledig torsdag for att de snoade men sa kom det ingen sno och jag var tvungen att ga anda, usch trist va. Men jag gar bara till halv 2 varje dag sa det ar helt okej anda. Har varit for kaltl for att spela tennis men de borjar nog nasta vecka om det inte ar sa kallt.

I torsdags utsags Alabama till Usas number 1 college football team, sjalvaklart sag man matchen och det var roligt. Kandes kul eftersom jag sett dom spela flera ganger. Haha, helt sjukt att deras tranare far ungefar 4 miljoner om aret, buuuu. Hur som helst, igar akte jag och brittany till tuscaloosa for att va med och "hejja" pa laget nar dom kom hem, det var kallt men det var roligt och sa fick vi vara med lite pa tv, yayy!

Idag nar jag kom hem sa lag det ett paket pa mitt lille bord i mitt rum, fran min kara bror, en juleklapp. Ett jattefint armband fran Marc jacobs, det star "Nemo Nisi Mors" pa det som betyder, No one but death shall do us apart. Sa himla fint och jag blev sa glad for jag ville sa garna ha ett :)


Hur so mhelst, idag kommer min tyska vardbror, vi ska snart aka ut pa flygplatsen och hamta honom. Lite spand ar man ju, men jag har inte sa hoga forvantningar, hahaha ;)

hors sen. Puss

talking bout wee oh wee oh wee oh


3 januari

Ja då car det 2010 så jag sa väl trycka fram ett inlägg. Trevligt. Ser fram emot det nya året, bara några månader kvar i USA, mars med mina bästa vänner, fylla 18, komma hem och ha massa skojjj. Cant wait! Har iallafall lagt in lite bilder från mexico som jag tänkte lägga  upp.


Upp och ned vänd strand


strand igen


braaaaa julklapp från E




beach


god jul


hotell






Mamma, vart var det den här båten gick? ;)


sen flög vi hem.

vill åka tillbaka!!
pusspuss

RSS 2.0