Rude Boy

Hade en mycket trevlig helg i New Orleans, hann se ratt mycket anda aven fast vi bara var dar tva dagar! Nu har jag gatt och blivit sjuk sa idag var jag hemma fran skolan med ingen rost alls, mindre kul men hann gora klart en uppsats som skulle va inne sa det var ju bra. Pa fredag ar var forsta tennismatch, lite halv nervos, men samtidigt taggad. Vi spelar Gulfport, nere fran kusten, och dom har vunnit state typ 4 ar i rad nu.. Kul! haha.


Fin solnedgang pavag till New Orleans. Ni som inte varit i sodra usa och sett
solnedgangen maste gora






massa cool art


Litet sott torg




grattiiiis

tankte bara saga grattis till johan, min best man, som tagit korkortet! :)


Time to pretend..



Den absolut basta filmen jag typ nagonsin sett! :)



What can happen in 12 months?

Glad alla hjartans dag!

Godmorgon. Idag ar det alla hjartans dag, kul varre. Haha, Walmart ar typ fullllllllt med massa karleksgrejer, allt ar rott och rosa, snacka om overdrivet. Igar var jag pa bio med brittany, jer jer och brandon och sag Valentines Day, den var bra men jag tyckte att Dear John var en miljon ganger battre. Det var sa javla manga skadespelare och huvudpersoner sa det  blev lite svart att halla koll. Men den var ju underhallande.

Igar sa sov jag hos Brittany, som sagt, och vid 12 tiden sa vaknar jag upp av att Brittany hoppas upp i sangen och skriker "FLOWEEEERS". Sa gar vi ner till vardagsrummet och da hade det kommit blommor. Sa var dom till mig, hahahahahaha. Fran en av mina kompisar som ar i Marinkaren i Virginia.




Det var sota rosa rosor och sen nagra andra blommor jag inte vet namnet pa.


Haha och sa hade han skrivit pa svenska. gulligt!

Ja, jag kan val bara lagga upp lite random bilder som jag tagit under senaste manaderna vilket ar typ 10 st :)


Vi drog och kollade pa solnedgang men solen hann ga ner.




Andrew och Abbie


Sno dag :)

Dags for skype! Adjokens.

Puss


blandade kanslor

Ja da var det lordag, kanns som att det ar sondag och skola imorgon men grymt skont att det inte ar det. Jag sitter bara och funderar for tillfallet pa allt runtomkring mig, och fan vad jag har blandade kanslor for allting. Tiden har gatt sjuuukt fort, det kanns inte som att jag varit borta i 7 manader redan, det ar snart mars och jag far traffa mina basta vanner. Tanker pa nar jag akte hemifran och lamnade allt som vart sa perfekt innan, och sa tycker man att det ar skitenkelt att va borta ett ar fran sin familj och vanner och vardagen man ar van vid. FEL! Det ar det verkligen inte. Trodde jag va stenhard och inte skulle ha hemlangtan, men det ar nastintill omojligt att inte ha det. I borjan sa tyckte jag att det var skitbra, nar jag vari boston i tva veckor sa hade jag ingen lust att aka hem alls. Sen kom jag hit, till den har lilla staden mitt i sodra USA, och har skulle jag stanna i 10 manader. Borjan var sa javla jobbig for man inte hade kompisar an och hade ingen aning om hur skolan funkade och visste ingenting om vart man var i stort sett.

Men tiden har gatt fort och det var inte forens i Oktober som jag fick varldens hemlangtan och typ satt och grinade pa mitt rum i 2 veckor for att jag bara ville aka hem. Men sa akte jag till Florida och halsade pa bekanta i en vecka och jag och mamma bokade en resa och det kandes mycket battre. Och nu ar det februari, och jag ar radd for att stanna och radd for att komma hem. Jag ar skitradd for att lamna det jag har byggt upp har, alla relationer med mina vanner och allt som jag nu vant mig vid. Samtdigt som jag ar radd att komma hem till nat som kanske forandrats skitmycket.

Har iallafall bra saker att se fram emot, nasta veckan New Orleans, sen Florida, och tennissasongen borjar pa riktigt, sen fyller jag 18, sen kommer alskade pappa hit och sen ar det dags att aka hem till Sverige.
Jag hoppas tiden gar fort samtidigt som jag hoppas den gar sakta.

Saknar er alla dar hemma och tanker pa er varenda dag.
Puss och karlek

freeeedag

Vilken mysig dag jag har haft, det har snoat ute heeeeeeeeeeeeela dagen sa jag har varit med abbie och andrew och lekt i snon. Nu ligger jag hemma hos brittany och ska snart sova.
Puss

bajsblogg

Blogg.se har ju inte velat funka dom senaste dagarna sa jag har inte kunnat blogga nar jag val haft nat kul o beratta, men nu har jag glomt det, saklart. Ar iallafall ledig imorgon och pa mandag sa har 4 dagars helg nu, skont :) onskar jag hade bilder att laga upp men barbara datan har ju kollapsat foralltid nu sa det blir inget av skulle man kunna saga. Far bli nar jag kommer hem :)

Dearjohnsoundtrack.com har mycket fina latar ni maste lyssna pa.
Puss

bring me away from the norm

Looooooooooooooove this song!
sit back and relaxe


threeeleven

har haft en grym helg, har haft sa mycket skoj. I fredags gick jag och jessie pa bio och sag Dear John som kan ha varit en av de basta filmerna jag sett i mitt liv, haha vi grinade hela tiden. Idag och ikvall har ja ghangt med abbie och andrew, skoj :)

imorgon blir det till att skriva research papaer, jipppiiiii

ser du verkligen ut sa har?

Har haft en greeeat day! Efter skolan drog jag hem till Abbie och hangde med henne, josh och andrew. Var mycket trevligt. Ar allt jag har att saga om dagen, ser fram emot helg. sooooooooova, amerikansk skola gor en trott :)

godnatt

i like the way you walk and if your walking my way

Halla! Dagen har varit trevlig, hade skola och sen blev det finvader och dags for lite tennis. Traningarna ar inte sa givande, haha, men det funkar bra. Alskar tennisteamet, alla ar skitroliga och jag trivs jattebra att spela med alla. Vet inte om jag berattat men jag och brittany ar satta pa Girls nr 1 doubles, det kommer nog bli bra. Hoppas vi kommer vinna mycket, vi kan ju pressa varann ratt mycket haha. Hade helst velat spela singel eftersom det ar mer min grej men jag ar nojd med dubbel ocksa.

Februari ar det redan ocksa, lite mer an en manad sa umgas man med sina basta vanner i en vecka. Igar kom lite preliminara flygdagar hem till Sverige ocksa. 25-27 maj ar jag satt pa, sa det blir val bra. Innan det kommer pappsen hit ocksa sa det ser man fram emot. Och om tva och en halv manad ar man 18, yayyy.

Och jaaaaaa, idag akte tysken hem. Fyfan, vilket helvete det varit dom 3 veckorna han varit har. Kanner antligen att jag kan andas ut, ugh, ska aldrig mer satta mig i en san dar situation igen. Det var vart ett forsok, aldrig igen, men ibland maste man chansa. Jaja, nog om det, he's gone. Have a nice life, not!

Nu ar det dags for lite U.S government och sen sooova.
Natti


RSS 2.0