090731

hej!
tänkte bara säga att det här blir sista inlägget från camp, skriver mer om resan till mississippi på lördag då jag kommit fram. åker som sagt inatt och ska spendera hela dagen med mina kompisar och homecoming och allt, det blir nog kul!
Wish me good luck, imorgon träffar jag min värdfamilj! :)

Pusspuss

090730

Det ar bara idag och imorgon kvar pa Camp nu, sorgligt. Ska pa Talent Show ikvall som jag berattade om igar och imorgon ar det yearbook redovisning, homecoming och sen maste vi alla dygna for alla aker fran camp olika tider pa natten. Mitt plan till Houston gar kl 05.30 sa jag maste nog aka redan vid 02.00, sen aker jag till Jackson halv 10.

Det gar bra nu!
Puss

Called my hostmom

Ringde min värdmamma idag. Jag var så himla nervös men det gick jättebra och hon var supertrevlig och snäll så det kommer nog blir skitbra det här. Kommer hur so mhelst bli tråkigt att åka från Camp, har ju fått massa bra kompisar här.
Hehe, nu ska jag spela volleyboll, hörs sen :) 

Puss



Dörren in till tjejernas hall. Där är lobbyn och allt sånt och tjejernas sovrum, killarna sover i byggnader längre bort.

090729

Gud, jag har verkligen inte haft tid att blogga dom senaste dagarna. Har gjort massa skoj, igar var vi till Newport, en liten stad precis vid havet. Det var sa himla mysigt dar, vi gick runt och kikade lite i affarer, kakade lunch och sen gick vi till stranden och solade, vi at middag och akte hem. Pa kvallarna spelar vi mest basket, tennis eller volleyball och ikvall sa har vi volleyball turnering mellan alla olika skolorna (vi har blivit indelade i olika skolor efter vart vi ska aka nagonstans, tex min skola heter Grant High School och jag ska till sodra Usa och darfor heter min klass Grant South). Tavlingen kommer halla pa hela kvallen sa far bli ett lite langre inlagg idag och imorgon ska jag ta en timme och ladda in massa bilder fran Boston, Newport och annat kul.

Imorgon ar det Talent show, man kan anmala sig om man vill, ar nagra som har gjort det sa det ska bli roligt, pa fredag har vi "homecomingprom", allt detta for att vi ska fa kanna pa hur det ar att ga pa ett riktigt high school, homecoming ar ju faktiskt redan i oktober. Sara fyller ar idag ocksa sa igar nar vi var i Newport kopte vi lite presenter till henne, ett cocktail glas som det stod Happy Birthday pa, en Lincoln High School t-shirt och en Camp t-shirt som alla signerade med sitt namn. Imorse var vi pa hennes rum kl 7 och vackte henne med en vacker sang ;) haha sa roligt!

Nu ska vi ata lunch och sen ska man val kanske borja varma upp for lite volleyball som jag upptackt ar gryyyymt roligt. Mailade min vardmamma igar och fragade om det var mojligt att ga med i Volleyboll teamet och det var det sa om jag ar duktig nog kanske jag kommer med dar. Wish me good luck!

Hors imorgon. Saknar er dar hemma :)
Puss

090728

Förlåt för dålig uppdatering igår men var på United Skates of America och körde laser tag, sjukt roligt. Idag ska vi åka till Newport, det ska bli mysigt, men först frukost.
Hörs ikväll! :)


090726

Hey guys! Nu har jag tagit mig tid att lägga in lite bilder på datan så jag kan lägga upp lite fler bilder!


Köpte mig ett par nya skor


Spela Jenga, yeyy

Haha okej, tar 5 minuter för varje bild att ladda upp så jag får fortsätta imorgon eftermiddag.
Puss godnatt

090726

Jag har varit här i 8 dagar nu, och om jag har fattat allt rätt så åker jag på fredag natt ut till flygplatsen! På lördag kommer jag vara i Jackson där jag ska bo i 10 månader och jag ska möjligtvis bo hos Brittany, en tjej som är lika gammal som mig, under några dagar i början. Mamma ringde nyss, skönt att höra hennes röst lite.

Jag ska äta frukost nu och sen ska vi på baseball match i Boston!
Catch u up later.
Puss

090725

Har haft en grymt härlig dag. Vaknade imorse och så gick vi och käkade brunch, lekte wackiegames med alla utbytesstudenter vilket var sjuuukt varmt eftersom det var svinhett idag, åt tårta också för emily och karen har/ska fyllt år! Efter middagen har vi spelat tennis och basket och sen tog jag mig en välförtjänt dusch, vi har nyss kollat twilight och nu ska jag, tro det eller ej, tvätta lite kläder ;) haha.
har hunnit skriva kort till både mormor och farmor idag också som jag ska skicka till dem imorgon. Känner mig lite dum som inte har skrivit det tidigare, men saknar er båda grymt mycket, rebecca och elin :)

Fick också ett fint mail av min goda kollega Annaj, blev man ju lite glad av och ett av kusin vitamin också, saknar er båda och lovar att svara imorogn :) Mamma har lovat att ringa imorgon också, längtar som en tok efter det samtalet.

Nu ska jag som sagt tvätta.. Hörs
Puss


Bild från Providence Place Mall som var sjukt stort och hade massor av bra affärer.

090724

Fan vad jag har ont i fötterna, helt sjukt. Har varit inne i centrala boston idag och shoppat vilket var trevligt. Hann med att åka till Harvard också och gå runt och kika där! Köpte seriöst väääärldens godaste parfym, love it, ska använda den VARSAMT!! Haha, åt på en sjuuukt rolig restaurang som hette Dick's last resort. Deras koncept var i stort sett att förolämpa sina kunder, lite annorlunda men jävligt kul. Vi var 7 st som var där och käkade, och se satte på en haklapp och dumstrutar där de skrev massa skojiga saker. En fick blandannat, I put paper in my bra so boys will like me, en äldre man vid ett bord brevid fick pippifrisyr och så stod det, I feel pretty. Haha det var grymt roligt. De kastade typ maten på oss och var allmänt otrevliga fram tills slutet då vi betalade ;)

Ibland kan jag vara inloggad på msn utan att vara vid datorn, den loggar in av sig själv. Det bästa är att maila mig eftersom jag alltid svarar! :) Jag ska lägga in bilderna på datorn imorgon och sen in på bloggen så ni får se lite Boston.

Puss


090723

Jag ar matt. For forsta gangen sedan jag kom hit har jag atit nagonting annat an pasta! Idag fick vi faktiskt ris och kyckling och det var mycket gott. Jag har pratat med pappa pa telefon, har inte pratat med nagan fran sverige sen jag kom hit sa det var skont, nu ar det bara mamma kvar sa om du ser det har mamma far du jattegarna maila mig sa vi kan komma overrens om en tid :)

Dags for Current Issues.
Puss

 Sa har ser Campet ut, alltsa en av typ 100 byggnader!


pictures

Här kommer lite bilder, får se hur många jag orkar lägga upp, enjoy. Especially mom and dad :)



tar typ en timme för varje bild att ladda upp så jag får fortsätta imorgon!
puss och godnatt

Providence place mall

Vi har varit på Providence Place mall ikväll och shoppat lite, mycket trevligt. Hehe, är lite seg på det med bilder men det händer så himla mycket hela tiden så det får bli när jag har tid helt enkelt, typ imorgon bitti :)

PAPPA, haha förväntar du dig att jag ska sitta vid datan hela tiden? Vet inte om du fått mitt mail men jag skickade det till lena också så att hon ska berätta för dig att du ska ringa mig imorgon (23 juli) kl kvart i 2 svensk tid på numret som står i mailet.

Puss

bryant camp

Så, nu har jag en rast på en timme innan jag ska på frivillig artclass, kan bli kul! Idag regnar det som sagt, ganska skönt faktiskt för det har varit så himla varmt dom senaste dagarna så lite kyla behövdes nog, fast jag borde kanske get used to it eftersom jag kommer bo i typ 40 graders värme de närmsta månaderna. Jag hade bestämt med en tjej från nederländerna att vi skulle spela tennis idag men eftersom det regnade så mycket så fick det bli en annan dag istället.
Haha, man märker så lätt nu när man käkar i kafeterian att allt är uppdelat mer eller mindre. Vi i det svenska "gänget" brukar mest sitta med norskarna eller tyskarna medan de andra länderna hänger ihop lite för sig själva, känns lite som i mean girls. Blir spännande att se hur allt är på riktigt High School.

Haha, höll på att glömma att berätta om vår jätteroliga lärare Mrs Beard. På vår historyclass idag skulle hon visa vad The puritans inte skulle gilla, så hon gick in på facebook och Farmville. Hon satt och spelade under typ en lektion och visade oss hur man gjorde, sen chattade hon med sin son också. Haha, unforgetable. Vi skrattade allihopa och fick skitmycket bra bilder till våran Yearbook som vi på camp ska få när det är slut.
Igår va det iaf kareoke, det var kul när vi svenskar sjöng Mamma Mia, sen blev det trist så vi drog och spelade basket innan vi la oss. Imorgon ska vi på mall och shoppa lite, ska bli vääldigt trevligt och sen på fredag ska vi in till själva Boston och shoppa ännu mer. Nästa vecka ska vi på American Skates of America, baseboll match och till Newport och sola. !


Ska lägga in lite bilder ikväll tänkte jag.

Puss


090721

Det regnar idag, men det ar fortfarande varmt. Vi ska ata lunch, blir ett inlagg senare :)


Amerikanska tagnentbord ar jattekonstiga, haha
\

090720

Min rumskompis kom inatt, därför höll jag mig vaken för att inte jag skulle behöva bli väckt. Eftersom jag fortfarande är lite jetlag så var jag vaken till kl 1 lokal tid, dvs 7 svensk, mycket trött tjej. Hon är iaf tysk och det kommer nog funka bra att dela rum.

FRUKOST!!!!!


at camp

Hej igen! Nu har jag tid att göra ett lite längre inlägg. Resan började alltså igår vid halv 12 tiden då alla samlades på Arlanda, vi var en grupp på typ 29 personer som åkte och vi flög direkt till Rejkjavik och därefter till Boston. Haha, träffade typ 15 andra tjejer på flyget, varav 4 st andra skulle på Bryant camp, och resten på det andra. Campet här är iaf myycket fint och väääldigt stort  :)

Här bor vi iallafall i dorms, alltså små rum som man delar 2 eller flera, igår när vi kom hit hade inte min rumskompis kommit än så jag fick sova själv, kolsvart och obehagligt men nu är det lugnt, har lärt känna flera st så det känns skitbra och förhoppningsvis kommer min roommate redan ikväll (det kom en buss alldeles nyss) så möjligheten är stor att man får sällis.

Nu ska vi gå ut och spela basket, klockan är ju bara halv 9 här så "natten är ung".
Dagens speciella hälsning går till Mamma och Pappa som säkert är oroliga, men allt är okej. Love ya'll!

PUSS


boston baby

jag lever! Efter en resa på typ 20 timmar så kom vi trötta utbytesstudenter fram till camp, dvs kl 04.30 svensk tid la vi oss. Nu har vi precis ätit frukost, klockan är strax innan 10 och vi ska iväg och spela volleyboll i värmen. Jag hinner inte skriva så mycket just nu utan jag får göra det mer ikväll.

PUSS

090718 igen

Nu är jag uppe och allting är färdigt, jag ska bara äta frukost och sen är jag klaaar.. Puh, jag är så jävla nervös just nu, hoppas att resan och allt kommer gå bra iaf! Det blir bara ett kort inlägg innan jag måste åka, men vi hörs igen när jag kommit fram till Boston, om jag får igång internet dvs. :)

Men ja, om inte annat så ses vi om ett år allihopa, kommer sakna er jag.
PUSS!!

090718

Satt och väntade på att klockan skulle bli över 12 jag äntligen skulle få skriva att idag åker jag, hehe. Jag har packat allting klart (hur tennisskorna ska få plats är fortfarande ett under, men det löser jag imorgon), sagt hejdå till min bror, duschat och gjort allting klart. I stort sett är det enda jag ska göra imorgonbitti att dubbelchecka allting och se till så att alla papper är med, vore ju lite lustigt och extremt oflyt om jag inte hade med mig papprena och fick återvända hem, haha, typical me!

Idag har varit en riktigt lustig dag, för varje sak jag har gjort har jag tänkt "åh, det där var sista gången jag gjorde så på ett år..." osv, ni fattar. Ganska störigt faktiskt, för så fort jag tänker att jag inte ska tänka så så tänker jag på det iallafall, wierd, haha. Jag ska upp tidigt imorgon men jag har ingen lust att sova, är inte särskilt trött, lite nervös. Men vid den här tiden imorgon är jag i Boston, I can take that ;)

Har iallafall hunnit prata med Mamma lite på telefon, om du ser det här så förstår du att jag inte kunde somna, som jag sa ;), Rebecca ringde också förut och jag hörde Elins röst där i bakgrunden. Hinner nog med att ringa alla imorgon innan jag åker tror jag. Btw, så kommer mitt svenska telefonnummer inte längre gälla i staterna, kommer ha ett amerikansk nummer på min telefon istället så slösa inga pengar på att skicka för jag kommer inte att se dem..

Nu ska jag kanske se en film eller nåt, för sista gången i sverige på ett år, hehe, kunde inte låta bli.
hinner nog med ett inlägg innan jag åker ut till Arlanda imogon 10.30 :)
Puss




yey

Jag har ett jätteproblem.
Hur ska jag få ner nya tennisskorna i väskan?


090717

Ojojoj, när jag vaknade imorse hade jag skitont i magen, trodde jag. Men ack så fel jag hade, jag var bara pirrig, extremt pirrig. Jag är nervös och det känns fortfarande liiite overkligt att jag åker hemifrån i ett år.... imorgon! Tiden går så jäkla fort alltså.

Nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag och dad åka in till staden för att leta nya tennisskor och äta lunch med Linus :)

Later!

090716

Hehe, tredje gången gilt som man brukar säga. Nu kommer jag iallafall inte få bloggtorka eftersom jag ska ut på världens äventyr, nämligen till Usa i 12 månader för er som inte vet. Det kommer bli sinnessjukt roligt och på lördag åker jag till Boston härifrån Stockholm! :) Elin har lovat att fixa min header här i dagarna så det kommer se lite mer stylish ut när den är klar.

Mamma, Reb och Elin följde med ut på flygplatsen tidigare idag, det blev mycket skratt och tårar men tillslut sa vi toodles och jag åkte hit ner till pappsen.
Ikväll har vi haft en liten get-together middag för min släkt här i Stockholm, mycket mysigt och jag hann säga hejdå till favvokusin som jag kommer sakna mucho.

Tro det eller ej men det känns lite små bittert att lämna Ösd, men jag åker om 2 dagar och det kommer bli bra.
Hörs


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0