If you are, what you say you are, then have no fear

Så glad idag. 19 november bär det av till Florida i 8 dagar, ska bli så skönt att komma bort. Längtar så mycket!


091028

För första gången på två veckor känner jag att jag är påväg att somna, har inte sovit riktigt på hur länge som helst. Jag ska slå ihop datorn och lägga mig, behöver sömn, behöver energi.
Imorgon kl 10 ska jag vara hos herr doktor och det blir nog bra, har väntat rätt länge.
Efter det ska jag till skolan, måste ioförsig vara där 8 iallafall och gå på första lektionen, det är okej ändå, har accounting.

Som sagt, sömn.
Godnatt



sömnlös

jag kan inte sova inatt heller.
ska försöka läsa lite och se om jag blir trötter, ska trots allt upp om 6 timmar igen.


100 dagar, roll tiiiiide

Hej hopp.
Grattis på min 100 dagars, haha, skämtosido. Jag har varit i Alabama över helgen, det var trevligt, var på fotbollsmatchen och så vidare, så himla skönt väder. Lite nervös för min tennistävling i helgen, typ 35 anmälda i F18 över hela södra Usa, hahaha gaah.


Chris och Colton


Slickyricky och boilmaker


Sororityhouse


Alabama arenan, stor som tusan


De va 100.000 på matchen, yayyy


Efter matchen


Hittade världens sötaste valpis


Köpa till mig, någon?


091022

Åker bort över helgen, kommer inte vara inloggad eller något förens på söndag eftermiddag min tid.
Saknar mamma och pappa.
Puss


Sist man var till USA

Imorgon är det 2 år sen jag åkte till Usa första gången i "vuxen" ålder. Tänkte bjuda på lite bilder från det.














091018

3 manadersdagen. Idag har jag varit har i 3 manader, 13 veckor och 93 dagar. Snart min egna 100-dagars ;)
Idag har jag inte gjort sa mycket, bara varit hemma och last och stadat lite och sa. Fick tva ovantade samtal pa min telefon, ett fran min bror som fatt sin nya lagenhet idag, glomde saga grattis till den :) det andra var fran min far som befinner sig i Brazil, han ar ju inte sa jattejattejatte langt fran mig nu, haha!
Akte ivag och slog lite tennis ocksa, tjejen jag spelade med ramlade dock och stukade foten sa hon fick aka hem, sa nu sitter jag har och gor ingenting.

Mamma, du kan val skicka ett mail sa vi kan bestamma skype i veckan?
Puss, godnatt.

Elin Roden

Elin, min alskade van, jag ar sa ledsen. Jag laste om bilen som valtade imorse och jag holl nastan pa att borja grina. Jag hoppas du mar bra och inte ar alltfor chockad. Jag onskar jag kunde varit hemma och varit pa sjukhuset med dig och kramat om dig. Du kan ringa mig nar du vill! <3

Alskar er alla mina vanner sa otroligt mycket. I sanna har situtioner onskar jag att jag var hemma, nara er.

uusssttaaa

Jag vann min tennismatch ikvall igen, 3 raka matcher vunna nu, som pa topp, hehe. Jag har faktiskt anmalt mig till min forsta Amerikanska tavling inom USTA, det ska bli mycket spannande. Tavlingen kommer aga rum under Halloween och det ar jattemanga anmalda an sa lange, manga fran Arizona, Tenessee och Louisiana. Jag ar anmald under flickor 18, det ska bli rooligt :)


091014


Life is all about making mistakes and learn from them.

Winners make the grade, whiners make excuses.

Godnatt..

The hills

Jag har precis gjort fardig min tvatt, stadat rummet, gjort fardigt alla arbeten och duschat.
Nu ska jag lagga mig, lyssna pa musik, elda mitt vanilj doftljus och titta pa mina hjartan som mamma gjorde till mig innan jag akte.

Godnatt

091013

Ny vecka, igen. Sjukt va det gar fort! Min karaste bror var har unde fredagen och det var sa skont att se honom och umgas lite, dock inte under sa lang tid men det rackte for mig, var glad anda! Vi var pa The Fair pa fredag kvallen och det var supertrevligt, dock sa hade jag huvudvark och kunde inte aka allt men det var roligt anda. Pa fredagsnatten nar vi var dar var det ett jattestort brak mellan svarta och vita, vi sag det och det var typ 15 pers som blev arresterade och tagen till fangelset. Sen akte vi parisohjulet och nar vi var hogst uppe sag vi bara huuuur mycket gangsters som helst springa runt dar nere och det  var nagan som hade tagit med sin pistol och grejer in, som tur var var det ingen som skadade sig eller blev traffad.

Nu har jag kommit in i en san har svacka da man ar van vid allting nytt och det hander ingenting, det ar bara trista skolveckor precis som hemma, men snart ar det thanksgiving, eller om en manad, och sen ar det jul och sen borjar tennis sasongen. Det blir kul, det gar nog fort.




091009

hohoooo, idag ar det fredag och inte vilken fredag som helst, min kara bror kommer idag och som jag har langtat. ar pa jattebra humor och det kanns verkligen som att den har dagen kommer bli superbra! hoppas bara solen tittar fram mot eftermiddagen!

Pussss :)

091005

Homecoming week och the Fair den har veckan, det kommer bli super. Idag var det superheroday, jag och brittany var catwoman, de flesta var superman, haha, onskar verkligen att skolan hemma kunde ha denna "spirit". Jag lovar, det ar inget som ni forvantar er.

Imorgon ar det sportday, vi ska vara fotbollskillar, haha det kommer bli skoj. Onskar bara det kunde bli lite battre vader for just nu ar det bara regnigt. Jaja, godnatt pa er.


091003

Heeej! ANTLIGEN HELG, jag sov hos brittany inatt och vi har precis vaknat upp efter en lang sovmorgon, sa himla skont. Onskar det kunde va helg langre nu men jag ser ratt positivt pa kommande vecka. Vann min tennismatch sa jag har annu en pa tisdag forhoppningsvis, det ar homecoming week pa skolan, varje dag har nytt tema sa alla kommer va utkladda, min bror satte sig pa planet till usa imorse sa pa onsdag eller fredag kommer han vara har och jag ar sa himla glad.

Mandag: superhero day
Tisdag: elementary day
onsdag: Hippie day
torsdag: decade day
fredag: rave (?!) day och homecoming

Idag ar de finfinfin veree har sa vi ska val ut och sla lite tennis kanske, ligga i solen en stund for forsta gongen pa 2 manader? hehehe


090930

Tanka sig, att det ar oktober imorgon, sa sjukt vad tiden gar fort. Har snart gjort klart first nine weeks, vilket ar halva forsta terminen, bara 9 kvar efter det och sedan borjar tennissasongen, can't wait!
Har kommit in i nagon form av somnsvacka, vet inte riktigt vad som pagar. Igar la jag mig 11, somnade 03.00, vaknade igen 05.00 och kunde inte somna om, har inte sovit nagonting pa hela dagen for att se om jag kan somna ikvall, har hallit pa sa har i flera dagar nu, hoppas verkligen det blir battre for jag blir sa sjukt less och ofokuserad nar jag inte sover tillrackligt.

Imorgon eftermiddag har jag tennismatch igen, ska bli roligt. Alla tjejer i tennislaget spelar varandra for att sen nar sjalva sasongen borjar sa lagger vi ihop resultaten, de som vunnit mest kommer i varsity och de som vunnit minst kommer i junior varsity. Nar det borjar kommer jag bara ha 3 lektioner om dagen och sen tennis, det kommer bli vaaaldigt trevligt tror jag, banorna ar skitfina och just nu ar vadret helt underbart ute och sant har vader kommer det vara under varen.

Godnatt

RSS 2.0